Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 116i jó döntés?

Petya183 kérdése:

BMW 116i jó döntés?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek lesz dízelt nem akarok a napi pár km miatt néztünk egy nagyon szépet 90ezer km rel, jelenleg egy 80le-s f astraval hadakozik minden nap :) mennyire jó választás ez? Mik a vélemények erről?tudom BMW meg drága alkatrész de mennyire strapabíró, és nem.lesz neki gyenge majd pár év után? Igaz 120LE de hát benzin, ő meg régebben csak dízelt vezetett. Ez minden álma már csak az a kérdés hogy ez a benzines motor jó lesz e? Tipushiba? A kiszemelt 2007-es
2015. aug. 1. 07:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem volt még a nevemen kocsi meg barátnőmnek se ezért nincs semmi bónuszunk, ittkint ez a legolcsobb biztosítás így, 4es golfomra fizetek 100 eurót havonta 90le re, majd jó pár év múlva ha eljutok az A0 ig akkor lesz kb 60 havi. Mondtam nem olyan egyszerű az élet mint a hazaiak gondolják. :) 400g csirkemell 3,50euro (1170FT) :))))
2015. aug. 1. 13:31
 12/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ha jól értem akkor a kötelező biztosításról beszélünk. Nem vagyok képben, hogy ott milyen kiadások vannak egy autóra, de a havi 100 euro az elég horror csak arra, hogy van egy autód.

Ehhez képest a hazai kötelező árak ajándékok. :D

2015. aug. 1. 15:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát igen, viszont olcsóbb az üzemanyag ;) és 3 kocsid lehet 1 rendszámra és csak a legerősebbre kell fizetned :P

Meglepő dolgok vannak itt kint de mindenki tanuljon a saját kárán ;)

2015. aug. 1. 16:02
 14/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

oké, hogy 1 autóra fizetsz de arra az egy autóra ha jól számoltam forintra lefordítva évi több mint 300.000-et fizetsz.

Itt a családban nekem egy 2 literes dízel bmw-m van, apámnak egy 2.2-es dízel mercije van. Ketten együtt évente fizetünk kb 80-90 ezret.

Az üzemanyag árakat nem tudom összevetni, mert nem tudom ott mennyi.

Persze ezek a költségek mind akkor tűnnek soknak ha xarul keres az ember. Gondolom ott a bérezés jelentősen jobb mint itt, és innentől kezdve az évi 3 kilós biztosítás se sok.

2015. aug. 1. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!