Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 116i jó döntés?

Petya183 kérdése:

BMW 116i jó döntés?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek lesz dízelt nem akarok a napi pár km miatt néztünk egy nagyon szépet 90ezer km rel, jelenleg egy 80le-s f astraval hadakozik minden nap :) mennyire jó választás ez? Mik a vélemények erről?tudom BMW meg drága alkatrész de mennyire strapabíró, és nem.lesz neki gyenge majd pár év után? Igaz 120LE de hát benzin, ő meg régebben csak dízelt vezetett. Ez minden álma már csak az a kérdés hogy ez a benzines motor jó lesz e? Tipushiba? A kiszemelt 2007-es
2015. aug. 1. 07:23
1 2
 1/14 anonim válasza:
83%
Petya mennyibe fájna neked ez a Bömös?
2015. aug. 1. 07:35
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Relativ, hogy neki a 120 paci az később elég lesz vagy nem, bár alapból bőven elég a közlekedéshez. AMúgy sok hibája nincs, ebben még semmi igazán bonyolult dolog nincs, ami hajlamos lenne hibásodni, viszont a dízel után a benzinesnél mindenképp észre fogja venni hogy a nyomaték kicsit később jelentkezik.
2015. aug. 1. 07:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Ez a mutatvány 2,8milla körül lesz de ne értsd félre, közös kasszán vagyunk :) ebben az évben neki, a következőben nekem

3 hónapja f astraval közlekedik, már hozzá szokott a késői nyomaték jelentkezéséhez :P

2015. aug. 1. 08:38
 4/14 Koaxk Ábel ***** válasza:
51%

Szerintem jó kocsi az 1-es BMW, ami fura lesz majd neki elsőre a hátulkaparás ramatyabb időben.

Én a szokásos dinamikus vezetésemmel, első nagy esős időben keresztbe raktam a kocsit, de megszokás kérdése.

Én egy E90-es 3-as BMW-t hajtok, egyáltalán nem horror a fenntartása, én azt vettem észre sokan ezzel nyugtatják magukat, hogy emiatt nem kell a prémium. Mondjuk ez is relatíve kinek mi a horror.

Amibe belekötné az 116i inkáb 120i-t vennék a helyedben, nem fogyaszt sokkal többet, de jóval dinamikusabb.

Nézd meg magad az adatokat:

[link]

[link]

2015. aug. 1. 11:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen tudom mondtam mondtam neki hogy ezzel számoljon ;)

120 at azért nem akarok mert a 116nak Ausztriában 110euro a havi biztositasa a 120 nak meg 200, azért itt kint sincs kolbászbol semmi sokan tévednek ebben otthon... az a pénz havonta pont.megy félre a meghibásodásokra :P

2015. aug. 1. 11:39
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Jó lesz neki, bár tény hogy nem tol úgy mint egy turbómotoros, de a világból is kimegy.
2015. aug. 1. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként nem kell parázni a nyomatékhiánytól csak később kell váltani kicsit.
2015. aug. 1. 11:44
 8/14 Koaxk Ábel ***** válasza:
39%

Jól hangzik az a 115 lóerő, de ha megnézed 11 másodperc alatt van 100-on, hát én megőszülnék tőle, szerintem ez hihetetlenül lomha, főleg egy BMW-től, ami elvileg az emberek szemében a sportos autót testesíti meg.

Írtad, hogy egy F Astra-ból ül át, bár nem írtad, hogy milyen motoros, de ahogy néztem abból a 90 lovas szívó benzines kb ugyanúgy gyorsul mint az 115 lovas BMW, ez azért eléggé lelombozó lehet. Én azt mondom próbálja ki a párod, hogy neki ez elég e.

2015. aug. 1. 11:52
 9/14 A kérdező kommentje:
1.4 széthajtott SI 80LE vagy annyi se. Persze mindenképp megyünk próbálni rossz esetben 118i lesz az még talán belefér
2015. aug. 1. 12:23
 10/14 Koaxk Ábel ***** válasza:
71%

"116nak Ausztriában 110euro a havi biztositasa a 120 nak meg 200"

E fölött eddig átsiklottam.

Milyen biztosítás ilyen horror? Casco?

Nekem nincs rajta casco csak kötelező de az kb évi 40 rongy körül van a 3-asra.

Én a Casco helyett inkább a lopásgátlásban hiszek, vagy legalábbis annyira telekütyüzni, hogy ne érje meg szórakozni vele, eddig ez bejött...

2015. aug. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!