BMW 116i jó döntés?
Ez a mutatvány 2,8milla körül lesz de ne értsd félre, közös kasszán vagyunk :) ebben az évben neki, a következőben nekem
3 hónapja f astraval közlekedik, már hozzá szokott a késői nyomaték jelentkezéséhez :P
Szerintem jó kocsi az 1-es BMW, ami fura lesz majd neki elsőre a hátulkaparás ramatyabb időben.
Én a szokásos dinamikus vezetésemmel, első nagy esős időben keresztbe raktam a kocsit, de megszokás kérdése.
Én egy E90-es 3-as BMW-t hajtok, egyáltalán nem horror a fenntartása, én azt vettem észre sokan ezzel nyugtatják magukat, hogy emiatt nem kell a prémium. Mondjuk ez is relatíve kinek mi a horror.
Amibe belekötné az 116i inkáb 120i-t vennék a helyedben, nem fogyaszt sokkal többet, de jóval dinamikusabb.
Nézd meg magad az adatokat:
Igen tudom mondtam mondtam neki hogy ezzel számoljon ;)
120 at azért nem akarok mert a 116nak Ausztriában 110euro a havi biztositasa a 120 nak meg 200, azért itt kint sincs kolbászbol semmi sokan tévednek ebben otthon... az a pénz havonta pont.megy félre a meghibásodásokra :P
Jól hangzik az a 115 lóerő, de ha megnézed 11 másodperc alatt van 100-on, hát én megőszülnék tőle, szerintem ez hihetetlenül lomha, főleg egy BMW-től, ami elvileg az emberek szemében a sportos autót testesíti meg.
Írtad, hogy egy F Astra-ból ül át, bár nem írtad, hogy milyen motoros, de ahogy néztem abból a 90 lovas szívó benzines kb ugyanúgy gyorsul mint az 115 lovas BMW, ez azért eléggé lelombozó lehet. Én azt mondom próbálja ki a párod, hogy neki ez elég e.
"116nak Ausztriában 110euro a havi biztositasa a 120 nak meg 200"
E fölött eddig átsiklottam.
Milyen biztosítás ilyen horror? Casco?
Nekem nincs rajta casco csak kötelező de az kb évi 40 rongy körül van a 3-asra.
Én a Casco helyett inkább a lopásgátlásban hiszek, vagy legalábbis annyira telekütyüzni, hogy ne érje meg szórakozni vele, eddig ez bejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!