Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik ezek a horpadások a Ladán?

Mik ezek a horpadások a Ladán?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 31. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Design a neve, az ilyen kőbunkóknak, mint te "dizájn", ergo direkt ilyen. :D :D
2015. júl. 31. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem horpadás, szimplán díszítőelemnek van szánva.
2015. júl. 31. 23:25
 3/6 szántóvető ***** válasza:
83%
kérdező a lada tervezői sírvafakadnának ha olvasnák a kérdésedet.hát nem értékeled a művészi alkotást,a kreativitást?azért dolgoztak éjt-nappallá téve hónapokon keresztül hogy te megbotránkozz rajta?
2015. júl. 31. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Horpadás, az. Balról megérkezett a szomszéd a transzporterrel, mindjárt kétszer.

Egyébként a valóságban díszítőelemek. Hogy miért kerültek oda, ne kérdezd. Lehet, hogy csak a formaterv részei, nélkülük is működne az autó. Mondjuk ez esetben nem értem, mi szükség van rájuk, mert nekem nem tetszenek - de nem én vagyok a célközönség, tehát lehet, hogy jók. Az is lehet, hogy a díszítő szerep mellett merevítenek is: nem kezd bubogni a menetszéltől a marha nagy lemezfelület. Meg lehet, hogy a levegőt is terelik valamilyen módon: mondjuk nem engedik, hogy az első kerék által felvert habarék teljesen beborítsa az autó oldalát. Szerintem valószínűleg mindhárom funkciót egyszerre látják el.

2015. júl. 31. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:

És ezen miért van buborék?

[link]

2015. aug. 1. 08:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik.:D
2015. aug. 1. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!