2107-es Ladán hogy lehet leszedni a fogaskerékről a láncot?
Figyelt kérdés
Szelepszárszimeringet akarok cserélni. A láncfeszítőt levettem a lánc laza,de nem jön le a fogaskerékről. Miért nem tudom leszedni a láncot?2012. febr. 4. 14:11
1/5 anonim válasza:
Ha a lánc leszerelése problémát okoz,akkor a hengerfejet ne is bontsd szét.Keress egy szerelőt...
2/5 anonim válasza:
A lanckereket is le kell szedni!Csak osszerakaskor figyelj, hogy ugyanabba a pozicioba rakjad vissza!Kulonben oda a vezerlesed, es nagy karokat okozol a motorban!
3/5 anonim válasza:
ezt ugy szoktak csinalni hogy flex-el vagd el a lancot.....utana huzd ki,majd amikor visszateszed szepen bujtasd vissza aztan hegeszd össze.........a szelepszarszimeringet meg nem muszaj kicserelni(ha nincs kedved bontani a motort)hanem szilikonnal kend be a szelep oldalat jo bőven.......en a lancfaszitot is le szoktam hegeszteni hogy ne allitodjon el......
4/5 anonim válasza:
oh yee...
Utolsó ugye mond neged beszántották a gyerekszobád Flexelt össze hegesztett szilikonos MTZvel?
5/5 anonim válasza:
Leveszed a szelepfedelet, lecsavarod a vezérműtengely elejéről a lánckereket és kész. De ha szelepszár szimeringet cserélsz akkor a vezérmű tengelyt is ki kell venned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!