Audi s8-as 4.2 -es mennyit eszik ha normalisan mesz vele es milyen kocsik?
Most komolyan minek olyannak S8-as aki még megtankolni se tudja? Nevetséges...
Jah persze a rajoskodáshoz!
Nincs azzal baj, hogy valaki 10-15 éves autót vesz, még azzal sincs bajom, hogy prémiumot akar, de könyörgöm, akkor legalább olyat vegyen amit minimális szinten képes fenntartani.
A csajok amúgy is hülyék ilyen téren (tisztelet a kívételnek), ha csak arra kell, hogy széttegyék elég a logó. Audi, BMW, Mercedes... fogalma nem lesz, hogy A4-be ül vagy A8-ba, arról meg pláne lövése se lesz, hogy van olyan, hogy S8
Szóval D2-es?
Nekem volt ilyen 4.2-es A8-am, ugyanaz a motor, csak kevesebb lóerővel. Országúton simán elvolt 10-11 literrel, úgy, hogy mindenkinél gyorsabb voltam, nagyon jól ment. Autópályán is 12 liter körül elvan, ha 160-170-el tolod is neki. De városban 16 litert evett.
Az S8-nál számolj ezekre az adatokra 1-2 litert.
Jó, azt a részét én se értem, hogy ha családnak kell tágasabb autó, akkor mért pont egy 4.2-es benzintemető legyen, de ettől tekintsünk el.
Fogyasztása: 12 liter városon kívül, ha óvatosan hajtod, 16-18 ha taposod. Városban 16-20 liter.
Nem híres arról, hogy sok gond van velük, de valamivel van, akkor elég mélyen a zsebbe kell nyúlni, a korától független is, hiába ha régi, az alkatrészárak nem mentek lejjebb érezhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!