Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi s8-as 4.2 -es mennyit...

Audi s8-as 4.2 -es mennyit eszik ha normalisan mesz vele es milyen kocsik?

Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kocsi.ro oldalon megtalalod az adatokat. Meg hanyas evjaratrol beszelunk es dizel vagy benzin?
2015. júl. 31. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Most latom h nem a8, hanem s8 akkor gondolom az elso generaciobol erdekel. Ha talalsz egy szepen megorzott darabot (ami draga) nem szethajtottat, meg sokaig jo lehet.
2015. júl. 31. 16:25
 3/11 Koaxk Ábel ***** válasza:

Most komolyan minek olyannak S8-as aki még megtankolni se tudja? Nevetséges...

Jah persze a rajoskodáshoz!

2015. júl. 31. 16:52
 4/11 bp1985 ***** válasza:
Aki használtat vesz (10-15) év körülit, az a buta csajokat akarja átverni, aki újat, azt meg nem érdekli a fogyasztása, mert van pénze tankolni.
2015. júl. 31. 17:26
 5/11 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nincs azzal baj, hogy valaki 10-15 éves autót vesz, még azzal sincs bajom, hogy prémiumot akar, de könyörgöm, akkor legalább olyat vegyen amit minimális szinten képes fenntartani.

A csajok amúgy is hülyék ilyen téren (tisztelet a kívételnek), ha csak arra kell, hogy széttegyék elég a logó. Audi, BMW, Mercedes... fogalma nem lesz, hogy A4-be ül vagy A8-ba, arról meg pláne lövése se lesz, hogy van olyan, hogy S8

2015. júl. 31. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Szóval D2-es?

Nekem volt ilyen 4.2-es A8-am, ugyanaz a motor, csak kevesebb lóerővel. Országúton simán elvolt 10-11 literrel, úgy, hogy mindenkinél gyorsabb voltam, nagyon jól ment. Autópályán is 12 liter körül elvan, ha 160-170-el tolod is neki. De városban 16 litert evett.

Az S8-nál számolj ezekre az adatokra 1-2 litert.

2015. júl. 31. 18:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom minek kel masnak bele szolni abel!! Teged senkise.kerdezett meg en nem csajokat akarok hulyiteni nem kell nekem ahoz kocsi mert barmeiket megkapom csak mivel felesegem van es babat varunk kel egy nagyob kocsi mert egy 4es golf nem tul nagy rgy csaladnak egy s8 az audi nemet kocsi mert en nemet parti vagyok es ezert kerdezem hogy milyen a kocsi es hogy eszik mert egy csaladit es egy kocsit hazat tartok majd fent te nagyon ostoba.
2015. júl. 31. 19:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Családot * mielőtt ebbe is bele lenne kötve.
2015. júl. 31. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó, azt a részét én se értem, hogy ha családnak kell tágasabb autó, akkor mért pont egy 4.2-es benzintemető legyen, de ettől tekintsünk el.

Fogyasztása: 12 liter városon kívül, ha óvatosan hajtod, 16-18 ha taposod. Városban 16-20 liter.

Nem híres arról, hogy sok gond van velük, de valamivel van, akkor elég mélyen a zsebbe kell nyúlni, a korától független is, hiába ha régi, az alkatrészárak nem mentek lejjebb érezhetően.

2015. júl. 31. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Városban ÓVATOSAN hajtva 16-20 liter. Kis dugózás, kicsit nagy jobb láb és simán megvan a 23 -is :D
2015. júl. 31. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!