Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol találok autó hátsószélvédő...

Hol találok autó hátsószélvédőre olyan 'vicces táblát'?

Figyelt kérdés
Barátom megvette az első autóját, és ennek örömére, meg mert névnapja is lesz nem soká, arra gondoltam, meglepem ilyen autós dolgokkal. Neten hol találok olyan oldalt, ahol összevannak gyűjtve ezeknek a képei, meg a szövegek? Vagy tudtok olyan táblát, aminek jó a szövege? Leírnátok? Mert akkor tudok olyat keresni később a boltokban. Előre is köszönöm! :) 18/L
2010. márc. 6. 22:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

"Ne haragudj, én egyébként nagyon szeretem a poénokat, meg minden, de ez a kirakós tábla annyira gáz! Saját magát alázza vele az ember, bármit is tesz ki hátra, annyira szánalmas"

NEHARAGUDJ TE MEG EGY HUMORTALAN GYÖKÉR VAGY!!!! :D NEM CSAK ILYEN UNCSI EMBEREK VANNAK MINT TE VAGY :)

EZEKET NEM KELL KOMOLYAN VENNI, CSAK POÉN BZDMEG :D

ENGEM JÓ KEDVRE DERÍT HA ILYET LÁTOK, A SOK GYÉPÉS MAGYARNAK NEM TETSZIK, NEM KELL VELÜK FOGLALKOZNI =)

2010. jún. 6. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!