Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol találok autó hátsószélvédő...

Hol találok autó hátsószélvédőre olyan 'vicces táblát'?

Figyelt kérdés
Barátom megvette az első autóját, és ennek örömére, meg mert névnapja is lesz nem soká, arra gondoltam, meglepem ilyen autós dolgokkal. Neten hol találok olyan oldalt, ahol összevannak gyűjtve ezeknek a képei, meg a szövegek? Vagy tudtok olyan táblát, aminek jó a szövege? Leírnátok? Mert akkor tudok olyat keresni később a boltokban. Előre is köszönöm! :) 18/L
2010. márc. 6. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2010. márc. 6. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
google a barátod... [link]
2010. márc. 6. 22:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Várok még alternatívákat. :)
2010. márc. 6. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj, én egyébként nagyon szeretem a poénokat, meg minden, de ez a kirakós tábla annyira gáz! Saját magát alázza vele az ember, bármit is tesz ki hátra, annyira szánalmas

Inkább vegyél valami mást neki

2010. márc. 6. 22:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont azon agyaltam, hogy inkább olyat vennék, amin a keresztneve van, mert olyan hülye szövegeket olvastam, ilyen "Az Isten háta mögött vagy", satsatsat... :S De a neves az aranyos lenne, nem? :) Meg veszek neki bele plüssdobókockát, mert azt tudom, hogy szeretne bele, meg veszek neki egy bólogatós kiskutyust. :) Szerintetek? :)
2010. márc. 6. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, bár a kutyát én jó kocsiba nem tenném bele, mert kicsit hülyén néz ki pl egy BMW-ben :) De jó ötlet! Milyen kocsija van?
2010. márc. 7. 06:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ezek közül a vicces rendszámok közül talán a BABA AZ AUTÓBAN! feliratú,amire azt mondom,hasznos. apuka
2010. márc. 7. 08:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem SORRY felirat van kint a traktor ablakban hátul! imádják az autósok nézegetni mögöttem,mikor nem tudnak előzni!!!!!!! hehe :)
2010. márc. 7. 08:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, a két példa nem is annyira idétlen szöveg, sőt, hasznos információt ad.

a traktoros tényleg jó! ez igazi önirónia bántás nélkül, és még hülyének se nézik aki kiteszi!

2010. márc. 7. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Annyira gáz, ne vegyél neki ilyet.. Kőszegen van egy srác aki a zöld Seatjára rakta ki hátra, hogy 'Szingli vagyok'..

Odakéne írni alkoholos filccel hogy az is maradsz bmeg :D

A dobókocka az tényleg jó, meg a kutya is, szerintem BMW-ben is jól mutat.

Egyébként milyen kocsija van?

Szerintem tábla helyett vegyél neki Wunderbaum márkájú autóillatosítót az a világ legjobbja és nem is drága és finom illatú, benzinkúton tuti van, DE NEHOGY VMI ALPIN FRESH MEG EHHEZ HASONLÓ GAGYIT VEGYÉL MERT TÖNKRETESZI AZ AUTÓT OLYAN BÜDÖS!!

A Wunderbaum az viszont tényleg nagyon jó.

Gondolom használt autóról van szó, tehát egy új autó illatú wunderbaum ( New Car: [link] nagyon jó kis ajándék lehet :)

2010. márc. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!