Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan szolgáltatás,...

Létezik olyan szolgáltatás, hogy egy hozzáértőt fel lehet bérelni használtautó-vásárlásra?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy mielőtt megveszed a kiválasztott autót, előtte elviszed egy műhelybe megnézetni, hanem hogy megfizetsz egy hozzáértőt valamennyi órabérért, akinek megmondod, hogy ennyi pénzt szánsz autóra, ezután elmentek a kereskedőhöz, és ott a hozzáértő a szakértelmével a kínálatból kiválasztja neked az adott pénzért megvehető legjobb állapotú kocsit.

Létezik ilyen szolgáltatás? Ez hasznos lenne azoknak, akik kevésbé értenek a kocsihoz, de használt autót akarnak venni.

2015. júl. 28. 22:13
1 2
 11/13 veterán vas ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy a használt autó vásárlása LUTRI. (így nagybetűvel)

Természetesen egy szakmabeli tudja mik a bibis pontok, vagy a típushibák. Eddig rendben is van a történet, megnézi, elmondja.(persze az eladó legszívesebben megölné a tanácsadót) A vásárlás után a bajok akkor kezdődnek, amikor az új tulajnak 1000km után pl. széthullik a kuplung. Ekkor jön a kérdés, "hogy-hogy nem vette észre a mester?"

1. nincs az az öreg mester, aki megmondja, hogy 1000km múlva szétesik a kuplung.

2. meg nem fordul a T. új tulaj fejében, hogy az ő rutintalan falába miatt esett szét a szerkezet.

Na az ilyen esetek miatt nem foglalkozik a rutinos öreg szakik nagy része "tanácsadással".

2015. júl. 29. 18:23
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, lutri, de talán így kevésbé lenne az.

Nekem igazából az a dilemmám, hogy én nem vagyok nagy autóhasználó, leginkább hétvégén autózom, akkor sem sokat. Meg tudnék engedni magamnak egy új autót, de erre a felhasználásra nem igazán éri meg 2 milliót kiadni egy újra (ha a legolcsóbbakat vesszük alapul), ha nem használom ki.

Ezért gondoltam használtra inkább, mondjuk 500-ig. Ennyiért gondolom már lehetne olyat venni, ami a fenti ritkás használatra elég, csak ugye itt jön be a lutrifaktor.

Igazából az lenne jó, ha lenne egy olyan használtautó szalon, ahova bemegyek, és az áráért tényleg olyat kapnék, ami megér annyit, nyilván valami szolid haszonnnal a kereskedőnek. De mindig azt olvasni fórumokon, hogy a becsületes használtautó kereskedő nem létező fogalom.

2015. júl. 29. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a lenyeg h otszazbol olyat nezz amik ketootventol kezdodnek mert abbol otszazert jot kapsz. Egyebkent szerintem jobb ha raszansz nyolcszazat ha klimasat vagy extrasat akarsz. Otszaz kornyeken kicsi a valasztek jol felszereltekbol es jol mukodobol elsore a szazas Audi jutott eszembe a kilencvenegytol gyartott. Extras nagyon kenyelmes megbizhato nem rozsdal es kozhiedelemmel ellentetben nem draga a fenntartasa.
2015. júl. 29. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!