Szívesen kipróbálnám a kis Polskit, milyen is lehet, utazni, ülni benne, vezetni. Olyan nőies kis autó, hölgyeket látok vele inkább. Van itt fent olyan hölgy, akinek van kis polskija, és megmutatná az autót?
én nem próbálnám ki.
egy rakás sz.r kényelmetlen rossz vezetni kicsi idétlenül néz ki és sokat fogyaszt szóval nem egy nagy élvezet vezetni nem is szívesen vezettem ilyet!
Inkább egy rendes autót próbálj ki nem egy 4 keréken guruló hulladékot ami kilométerenként lerobban és a 8 litert fogyaszt 100 kilométerenként !
Én vezettem kispolskit, nekem tetszett. Bár nem lehetett valami jó műszaki állapotban, az egyest kettőből nehezen vette vissza, illetve nem tűnt fel, hogy behúzott kézifékkel mentem. Bár ez utóbbi lehet, hogy csak az ERŐ miatt volt. Ha nem kerülne a biztosítás, stb. majdnem annyiba rá, mint egy autóra, meg nem fogyasztana olyan sokat, mint egy autó, akkor még vennék is.
19/F
Első.
Akkor miért kellett a második?
Télen nem a legjobb Nehezen fűt nem nyomja le normálisan a párát, mint a régi skodák..
Nyáron melegszik a motor.
Meg persze berázza a kasznit.
A bovdenes indítás az sirály.
Egyébként jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!