Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú autót nézegessek...

Milyen típusú autót nézegessek első autónak főleg városi használatra?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Nem friss jogosítványom van, betegség miatt pár évig nem vezettem. De! Újra szeretnék. 1MFt körül vásárolnék kis fogyasztású, benzines, megbízható autót. Hónapok óta mérlegelek a típusokkal kapcsolatban és szűkül a kör. Tanácsokat, tapasztalatokat kérek szépen, hogy melyiket?

- Honda Jazz, Nissan Micra, Nissan Pixo, Fiat Punto, Toyota Yaris, Toyota Aygo, Citroen C3 vagy?

Előre is köszönöm az építő válaszokat, uraim. :)

2015. júl. 28. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a Yaris vagy a Polo között volt anno a választásom. Végül 307-em lett :D De amúgy a Yaris bejön.
2015. júl. 28. 18:13
 2/2 anonim válasza:

Ha építő jellegű kritikát elfogadsz, akkor én mindenfeleképp dieselt vennek. Hacsak nem lány vagy. Egyrészt mert van egy feelingje, masreszt mert szinten nem eszik sokat (varosba sem, néha ki kell kormolni, ennyi...)

Fenttartása nem drágább, csak ha hozzá kell nyúlni. 4-es golf, 1.9 tdi 90, 110 paci. (Mert autót csak a németek gyártanak) Sénki ne vegye a szívére :)

2015. aug. 17. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!