Első autónak főleg városi használatra IV-es golf, vagy focus?
Figyelt kérdés
Maximum 6-700ezret szánok az autóra, ahogy mondtam, főként városi használat, max ilyen 15-20 km-es utak, szóval benzines kellene. A fogyasztás annyira nem is számít, inkább maga a komfortérzet, vagy hogy mondjam, vezethetőség, kényelem, megbízhatóság...2014. aug. 2. 20:15
1/2 anonim válasza:
focusról nem tudok sokat, nekem első autóm g4 volt, 1.4 16v BCA motorkód, sok gondom nem volt bele, igazabol imadtam. fekete 3 ajtos, kapott állandóan polírt, lakk fekete felnikkel. gondja h csak 2 év alatt megunod, városba max 8 littyó, de inkább 7.5 el mentem, uton 5.5 is volt.. 600-700ból most már találsz egészjó állapotost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!