Kattogó hang a motorblokkból?
Figyelt kérdés
Üdv, ma vettem egy Honda CRF 250-es krosszmotort. Minden rendben volt amikor néztük (nem hallatszott semmilyen kattogás) és szépen is húzott a próbakörnél, egyszóval minden stimmelt. Most délután járatni akartam egy kicsit, hidegindításnál kb. 1 perc után kattogó hangot hallottam. Feltétlenül kell rosszra gondolnom? Válaszokat előre is köszönöm!2015. júl. 27. 18:57
1/5 anonim válasza:
Cseréld le az olajat és nézd meg hogy változik e valami.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Mindenképp megpróbálom.
2015. júl. 27. 20:21
3/5 anonim válasza:
Hát a kattogás nak kétlem hogy olajhoz bármi köze lenne. Ha csak nincs valami a blokkban ami valahonnan lebvált, de az már régen rossz lenne.
4/5 anonim válasza:
Olajcsere azért lehet jó, mert ha eladásra öntöttek bele valami ragacsot, akkor attól elhallgat a hang. Nem azért javasoltam hogy a hang múljon el, hanem épp ellenkezőleg, ha hangosodik akkor mindenképpen szerkezeti gond van a motorral. Gyanús hogy a próbakör alatt csendben volt, de most meg már szól. De lehet az is hogy egyszerűen rossz minőségű olajszűrő vagy nem bele való olaj van a motorban. Egyébként is "kötelező" lenne minden apróbb szervizt megcsinálni vétel után, akár autót akár motort vesz az ember. Elképzelhető hogy egy olajcsere rendbe teszi.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is érdekesnek találom, hiszen ma mentem vele és semmi hasonló hangot nem adott ki (hangos kattogás). Viszont most nemrég megint elindítottam és 1-2 perc után megint hallatszott a kattogó hang.
2015. júl. 28. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!