Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy ilyen...

Miért van az, hogy ilyen nevenincs suzukikkal, hondákkal belső sávba mennek az emberek, mire észreveszik magukat 1-2 teherautó után fél óra múlva lehúzódnak?

Figyelt kérdés
Egy 2007 vw passat 2.0 pdtdi tulaj ...
2015. júl. 27. 18:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
Mer' itthon még mindig nem tanulták meg a helóták, hogy ótót csak Németországba' gyártanak és annak legalább passzátnak kell lennie. A benzinmotor meg hülyeség, mer' csak a tédéji a zisten. 100-on három liter gázolajat termel és 300-zal megy. Amíg az alacsonyabbrendű létformák nem tanulják meg ezeket a fontos alapigazságokat, addig a Szent Németótósok kénytelenek elviselni őket.
2015. júl. 27. 18:34
 2/34 anonim ***** válasza:
84%
Nevenincs Suzuki és Honda is bír 130-cal menni, tudtommal nálunk ez a sebességhatár az autópályákon.:-) Ha száguldozni akarsz, menj ki a németekhez, ott megteheted, a f.stalicskád meg elvegyül a többi hasonló között a külső sávokban, mert a belsőkben a tiédnél sokkal jobb verdák mennek:D
2015. júl. 27. 18:35
 3/34 anonim ***** válasza:
44%
vw passat 2.0 ráadásul dízel... azt felengedik autópályára? Mennyi az kb 160-170 Le? 200 felett kezdődik...
2015. júl. 27. 18:43
 4/34 anonim ***** válasza:
53%
Most mond meg. Én lazán lefordítom őket az útról, volt már olyan hogyha nem fékez le a Nyunyukis csávó csúnyán beleszáll az árokba. Mondjuk az X6-osommal Passatokat is szoktam ebédelni úgy hogy nem kell jampiskodni.
2015. júl. 27. 18:44
 5/34 A kérdező kommentje:
Miért lenne fostalicska?? ,130 al max lejtnek de nem partnak ,miért kell a másikat feltartani ?
2015. júl. 27. 18:45
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

fogadjunk, hogy a nevesincs autóban kalapos ember vezet, ráadásul kesztyűben, és vastag szemüvege is van..a lába meg kint van a kocsi elején, úgy tapossa a gázt a háromhengeres hulladéknak..

igazam van, vagy igazam?

én itt a nagyfaluban közlekedem minden nap elég sokat, egy szerény százlovas hondával.. sajnos sűrűn előfordul, hogy az előttem haladó nagy dzsipó lassan gurul..mit csinál ez? na mit? hát telefonál az istenbarma, de negyvennel a belsőben..és ez sűrűn előfordul.. nem csinálok ebből ügyet, kikerülöm..

az bevezető autópályákon is a százas táblánál ötvennel telefonálnak, mert egyszerre nem tud többfelé figyelni...ha még kalapja is van, meg kutya is, az a vég...

aztán a buszos is telefonál, negyvennel feltartva mindenkit,de a legjobb, aki nem néz jobbra, mert a GPS-t nézi..

neked még szocializálódnod kell egy pár évig, hogy tudd a nevesincs hondák mellett a kis passatod sem neves..gondolom használtan vetted, óccón, és most taposod...hadd lássák..

ja, meg ide is írsz, hogy tudják, létezel..

2015. júl. 27. 18:46
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

2-esnek

A KRESZ nem ir olyat, hogyha 130-al mész, akkor már nem kell lehúzódni a külső sávból a gyorsabban haladó elől. Ha 220-al jön, akkor is biztositani kell neki a szabad utat, mert igy szól a szabály. És végülis miért is ne biztositanád, igy mindenki happy, ő halad, te is haladsz, amennyivel akarsz.

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezek egyszerűen nem ismerik a jobbratartási szabályt, városokban is rengeteg ilyen van, bár ott érthetőbb a dolog. Ezek 1 évben 1szer, 2szer jönnek fel pályára, és azt sem tudják, hol vannak.

2015. júl. 27. 18:50
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az arcod, jártál már Pesten? Mert ott jobban látszik a dugóban, hogy füstöl a lepukkant, széthajtott dízelcsodád.
2015. júl. 27. 18:51
 9/34 A kérdező kommentje:
Jártam már pesten ..enyém egyaltalán nem füstöl ...( 140 le )
2015. júl. 27. 18:54
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, amikor a neve nincs 2012es 2.2 accordom elhúz a passatod mellett, és látom rajtad a szánakozó arcot mekkora parasztsuttyó vagyok a szarommal, mert nem német autót vettem...
2015. júl. 27. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!