Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan aki nyert egy...

Van itt olyan aki nyert egy autót vagy ismer olyat aki nyert egyet?

Figyelt kérdés
Sok nyereményjáték van amin autót lehet nyerni és gyakran szoktam pályázni, de még sosem hallottam a környezetemben olyan emberről aki megnyert volna egy autót. Érdemes szerintetek foglalkozni ilyenekkel? vagy úgyse nyerheti meg akárki mert már előre megvan a nyertes...
2015. júl. 25. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Százalékosan nem sok esély van arra, hogy autót nyerj egy nyereményjátékban, de nem igaz, hogy mát előre megvan a nyertes, ha nem egy fake játékra nevezel be, némi kontrollal megy a játék.

Vannak persze "csali" nyereményjátékok, amit főleg az interneten hirdetnek, többnyire levélszemét formában.

Ismerek olyanokat, akik már nyertek nyereményjátékon autót, sőt van egy fazon, aki kettőt is - nem hiszem, hogy bennfentes, inkább mázlista

2015. júl. 25. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy nem sok esély van rá de ha tényleg nem kamu most pl a theodorás játék akkor mivel ásványvizet elég gyakran veszek beküldöm a kódot hátha :)

Ilyen termék promóciós játékokra szoktam küldeni és van hogy utólag visszanézem ki a nyertes de többször volt olyan hogy aztán nem írták ki ezért gondoltam rá hogy esetleg ez csak reklámfogás de valójában valaki bennfentesé lesz az autó. Mindenesetre jó ilyet olvasni hogy valaki nyert, ezek szerint mégis van rá egy kis remény :D

2015. júl. 25. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor Napló ujságnak volt a nyereményjátéka és autó volt a fődij, ott ismertem a nyertes családot.

Ha meghirdetik, hogy lehet nyerni, akkor mindent törvényszerűen kell csinálniuk, elég szigorúan veszik ezeket a dolgokat.

2015. júl. 26. 04:28
 4/5 dirtboy ***** válasza:
100%
faluban van egy család aki eddig kettő autót is nyert,nem tartom számon de ha jól tudom mind a kettő el lett adva.
2015. júl. 26. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Egyik évfolyam társam szülei nyertek egy egyes BMW-t volt minden átadási ceremónia, az autóra meg nagy betűkkel nyeremény autó felriat.
2015. júl. 26. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!