Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja ezt? Bővebben lent.

Mi okozhatja ezt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy 2007-es évjáratú Ford Focus-om 1.6-os benzines.Olyat szokott csinálni (nem mindíg)hogy elindulok vele otthonról és ugye kiérek az utca végére megállok , és mikor kiakarok kanyarodni a főútra kanyar közben leakar fulladni, elkezd "rángatni"a kocsi hiába nyomom a gázt neki.Nem szoktam húzatni a kocsit , főleg ha nincs bemelegedve a motor, ja és a szüleim keze alatt is előfordult már. Mi okozhatja ezt a dolgot ?

Ja és mielőtt még valaki megkérdezni 1-es ben indulok-e nem engedem-e fel hamar a kuplungot stb... mindent ugy csinálok ahogyan kell.

2010. márc. 5. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát lehet épp az a baj, hogy mindenki túl óvatosan megy veéle

oda kéne lépni neki , néha, persze csak üzemmeleg motornál.

amúgy okozhatja benzinszűrő eltömődés is, vagy gyertyakimaradás

2010. márc. 5. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerelő megkeres,autó kifaggat,probléma megold.Nem állhat le,valami oka van amit itt nem oldanak meg neked tuti.
2010. márc. 5. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
a benzin is lehet rossz. próbálj meg máshol tankolni,de ha ugy is csinálja,akkor elektronikus probléma lehet. szerelő.
2010. márc. 6. 08:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a VW polo csinálja ugyanezt. 1.4-es!! rájöttem a bajára, mindig 2000 Fordulat alatt tartottam, de ez így nem jó a motornak és nem is eszik kevesebbet! Huzasd ki jól hogy égjen el az a benzin rendesen és nézd meg utána. Ha még így sem jó akkor benzin szűrő csere stb.
2010. márc. 6. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet egy autót állandóan 2000/perc fordulat alatt tartani?!? És úgy közlekedtél egy 1.4-es Poloval??? Nem csoda, ha tönkremegy! Ott még ennek minimális ereje van (sincs). A katalizátorod eltömődik, nem képes az öntisztulásra ilyen körülmények közt, ha nem megy tönkre mindjárt. Mondd, hogy félreírtad
2010. márc. 6. 09:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Már az 1991-től kiadott E36-os 3xx sorozatú BMW kezelési utasításában is le van írva, ha hosszas, folytonosan lassú városi üzemben használjuk a kocsit, akkor időközönként a katalizátor és az egyéb alkatrészek normális működésének megőrzése végett mindenképpen kell néhány kilóméteren át alacsonyabb fokozatban 3500-4000 fordulatszámmal közlekednünk, a tisztulás végett!
2010. márc. 6. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
mibajodvan? mért ne lehetne? Látszik még nem vezettél autót...
2010. márc. 6. 12:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam lassan vezetni ,60 körül lakott területen kívül 100 körül ha az út minősége engedi, de ugye nem mindíg tudom járatni a motort indulás előtt és olyankor nem nyomom neki annyira míg be nem melegszik és ekkor csinála ezt a dolgot.Azt hozzátenném hogy komolyabban nemvolt még meghajva pl autópályán.De ezt leginkább tankolást követő 1-2 nap csinálja.
2010. márc. 6. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:

van egy kis dugulás,akár a gyujtás is lehet pl: a gyujtáselosztó fedele megvan repedve.akár olajos bármi...

vagy lehet hogy a benzinszivattyú fog meghalni?!

vagy egyszerübb.OBD-re rá a számitógép.és megkukkolni mutat e valamit

2010. márc. 6. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezen nincs elosztó fedél:)))
2010. márc. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!