Audi a3 sportback 1.9tdi -ről mi a véleményetek, megbízható autó?
Figyelt kérdés
Mennyi lehet a fenntartása évente egy jó állapotú példánynak? DSG automatával számolva. Klímakompresszor le szokott robbanni?2015. júl. 20. 19:49
1/4 anonim válasza:
Nekem passatom van, 2004-es 820000kmrrel. A lényeg, hogy a friccektől legyen behozva a Magyar piacra gyártott autókba rakják bele a majdnem selejt alkatrészeket. Kis piac leszarják a rossz véleményt. Ellenben magukat nagyon szeretik. Autót építeni tudnak, szeretni fogod. Alkatrész...nem az drága. A pofátlan szerelő aki el akarja hitetni veled az a drága. A minap jött postafutárral 44000 Forint az összes lengőkar stabilizátorok kormányösszekötők és csavarjaik komplett eleje új alkatrészekkel. Előzőre példa. Kilukadt a turbócsövem Kecskeméten 50-ért cserélték ki. Sokat dolgoztam azonnal kellett. Később megnéztem 15000foritn és a mezőn két perces mutatvány a csere. De 32000 egy olajcsere is. Azt a prémium olajat 12000-ért kihozta a posta. Olcsóbban fenntartható mint a többi németek közel vannak alkatrész olcsó (német utángyártott) meg kell egy tisztelléges szerelő mellé.
2/4 anonim válasza:
820.000km az nem semmi,mióta van nála a kocsi?
3/4 anonim válasza:
Kb.70000-et raktam bele két év alatt.
4/4 anonim válasza:
ilyen sok km-el vetted akkor a kocsit? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!