Az kocsimba vettem egy új aksit, mert azt hittem, hogy az ment tönkre de úgyan úgy egyszer be indult vele, ha le állítom meg már nem, és tölteni kell az aksit! Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 19:12
1/11 anonim válasza:
Nagyon könnyű egy ennyire összeszedett kérdésből megmondani a hibát: valami elromlott.
2/11 A kérdező kommentje:
eddig jó volt minden csak ahogy sokáig állt az autóm kb fél évet , és vettem bele egy új aksit be is indult rendesen járattam és le állítottam a motort és utána rá próbáltam de csak forgatta , mintha le lenne merülve
2015. júl. 20. 19:20
3/11 dirtboy válasza:
ez lehet akár önindító hiba is,nálam is csinálta hogy csak forgatta de semmi.
egy kitakarítás megoldotta.
vagy ha immoibliseres akkor akár az is hasonló tünettel bír.
ilyennel szintén találkoztam,nálam kulcs jel világít olyankor.
egy szerelő meg biztos tud még okokat amiktől lehet.
4/11 A kérdező kommentje:
mondtak még , hogy valószinű , hogy a generátor adta meg magát!!
2015. júl. 20. 19:42
5/11 intrepid válasza:
Lehet, valami akkor is fogyasztja az áramot, amikor áll a kocsi. Én is jártam így, az autószerelő kendácsolók sem találták meg a hiba okát. Végül én méregettem be, hogy állás közben is fogyasztja az áramot. Ez is lehet egy ok.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez magas , ebből szerelő lesz akkor !!
2015. júl. 20. 19:54
7/11 dirtboy válasza:
de most akkor le van merülve az aku vagy nincs?
nem mindegy hogy le van és úgy nem indul vagy nincs lemerülve és úgy nem indul.
8/11 A kérdező kommentje:
hát az ujjal be indult , rá 5 perc után meg már nem , annyit indítgattam , hogy most töltöm az új aksit!
2015. júl. 20. 20:01
9/11 anonim válasza:
hát lehet amíg járt a kocsi az új feltöltött akkuval,nem volt töltés mert a generátor behalt.Erre is rá lehet mérni multiméterrel...12.6V körül van nyugalmi állapotában az akku ha nincs beindítva.Ha beindítod akkor viszont magasabbnak kell lennie...azt hiszem 14V körül.
10/11 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget mindenkinek
2015. júl. 20. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!