Milyen kipufogót tegyek a Simsonomra?
Figyelt kérdés
Teljesen gyári a motorom(karburátor 16n3-4; konfúzoros kipufogó; megszakítós gyújtás). A gyáritól csak a henger tér el, de csak köbcentiben, ugyanis 60-as, de mindenféle reszelés nélkül. Az a kérdésem, hogy érdemes az ilyen motorra rezonátort terveztetni, vagy a minituningos kipufogót megpróbáljam esetleg rajta. Apropó! Mi a véleményetek a minituningos(gyapotos) kipufogóról? Előre köszönöm az építő jellegő hozzászólásokat!2015. júl. 19. 15:22
1/5 A kérdező kommentje:
S51-es típusról van szó.
2015. júl. 19. 15:25
2/5 joco5582 válasza:
Szia, a minituningos kipufogót nem ismerem, de személy szerint a rezóról lebeszélnélek. Megvan tőle a bugi, tényleg jól megy tőle. De én nem bírtam megbarátkozni a hangjával. Most egy belsőrezós gyárias van fenn.
3/5 anonim válasza:
próbáld meg a minituningosat, gyáriból felfúrt 60-asra nincs sok értelme rezót gyártatni, valamivel jobban fog menni, az igaz, de annyi pénzért nem éri meg
4/5 anonim válasza:
vegyél egy 125-ös etz-t a te simsonodból se lesz sokáig motor már
5/5 anonim válasza:
nem értem mi nehéz a simson normális beállításán vagy szar alkatrészeket tesztek bele vagy tudja a tököm az én simsonom minden 50-es szútykot odaver ha húzom neki és gyári 50ccm az 50ccm azzal ne akar száguldani és leszarom a végsebességet is nem tudom mennyivel megyek de 50-esnek tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!