Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort tervezek venni, szerint...

Motort tervezek venni, szerintetek jó lesz a ruhám és a védőfelszerelésem?

Figyelt kérdés

Honda CB500F-et vagy X-et fogok venni, ezek közepes teljesítményű motorok, szinte ugyanolyan a kettő. Nem terveznek 200-al száguldozni, legfeljebb a megengedett sebességgel fogok menni országúton (90-130 km/h), és ez alapján gondolkozok a ruhában és a védőfelszerelésben is, amely a következőkből állna:

Amit MINDIG hordani fogok:

-egy felnyitható, minőségi bukósisakot

-egy fényvisszaverőkkel és könyök/térd/váll protektorokkal ellátott, több évszakra is jó textil dzsekit, a színe a motor színéhez fog passzolni

-egy, a dzseki alá felvehető gerincprotektort

-egy aláöltöző (thermo) motoros harisnyát

-térd és sípcsontvédőt

-egy motoros cipőt (nem csizmát), amiben még lehet az utcán menni

-egy motoros bőrkesztyűt

Amit SZEZONÁLISAN fogok hordani:

-nyáron egy nem túl szűk farmert (az a alávett thermo nadrág védene a menetszéltől)

-ősszel, és tavasszal, mikor hűvösebb van, egy melegebb textil motoros nadrágot

Szerintetek elég lesz vagy még kell valami?

2015. júl. 18. 12:40
 1/6 veterán vas ***** válasza:

Úgy tűnik precíz emberke vagy, bár szerintem az egészet csak túlliheged.

Szerintem előbb a motort kellene megvásárolni.

/ráérsz azután tárgyalni stylistoddal/ :)

2015. júl. 18. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
annak örülök hogy egyre több lány/nő motorozik,de elösször motor legyen aztán ruha
2015. júl. 18. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Válaszom nektek kettőtöknek:

1. szerintem nem baj, ha az ember tervez

2. azért vagyok ennyire precíz, mert szeretnék kényelmesen motorozni, ahhoz pedig sokminden kell, ami nincs meg egy rohadt drága bőroverálban, amibe k*rvára beleizzad az ember

3. Fiú vagyok.

2015. júl. 18. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Gerincprotektort már nem muszáj venni, ha van bőrdzsekid, annyival többet úgy sem véd mint egy jobb dzseki amiben megint csak végig van merevítés.

Nekem a motoros ruhatáram kimerül a sisakon kívül egy bőrdzsekiben és kesztyűben. Számomra ennyi elég, na meg nincs pénzem már külön bőrruhára mert amire odajutnék hogy volna rávaló, addig rámegy a gumira, láncszettre.

Mivel nem egy vad motor az a Honda, én úgy gondolom elég, olyan módon soha senki nem fog tudni védekezni, hogy abból ne legyen legalább egy zúzódás.

2015. júl. 18. 23:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet benne igazság, de akkor csak olyan bőrzsekit vennék, amiben tényleg rendes protektor van és jól szellőzik.
2015. júl. 19. 10:18
 6/6 JulesTS ***** válasza:

Kicsit tuoltoznel igy nyaron...

A farmer nadrag meg a terdprotektor eleg (nem kell az alaoltozek...), meg a kicsit huvosebb napokon is. Folulre meg egy halos, protektoros nyari kabat. Hidegebb idore meg mehet a cordura kabat. En meg egy eso-overalt hordok magamnal...

A felnyithato buksi helyett meg egy jobb zartat vennek beepitett napszemuveggel.

2015. júl. 19. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!