Kisnyuszi16 kérdése:
Tudtok 50 ccm enduro motorokat?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan 50 ccm enduro motort amelynek van alkatrész ellátás ill olcsó, a kategoriájában gyors, erős, illetve amin megtudok tanulni motorozni és viszonylag olcsó.Én a derbi sendara gondoltam de írjátok le a szerintetek alkalmas motort köszi2015. júl. 17. 18:38
1/8 anonim válasza:
Nekem Yamaha DT50X-em volt. Gyors? Erős? Egy 50ccm-es motor? 8-10Le-ről beszélünk max. és vasággyal szakadéknak lefelé hátszéllel mennek 70-et is. Én csak azért vettem ilyet, hogy megtanuljam mi hogy van, de ennyi! Másra nem is igazán jó, 5km után mindig fájt a se... szóval a hátsóm, mert baromi kényelmetlen!
Élvezetes volt és baromira szerettem, de menni kell előre, ezek csak tanulni jók. 200-220 körül beszerezhető, biztosítás rá évente 3-4k.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ hát a gyorst úgy értettem hogy a kategoriájában :-)
2015. júl. 17. 19:39
3/8 anonim válasza:
Azért azt is kérlek számold bele, hogy kell egy "minimális" védőfelszerelés is! Nem tesco-s sisak, kesztyű, könyök- térd védő és egy olyan cipő ami tartja a bokát. Sokan mondják, hogy nem kell kismotorra semmi, mert úgyse lehet vele nagyon esni. DE LEHET! Lehet saját hibádból nem esnél soha, de meglökhetnek véletlenül is, kanyarba rámész egy kis olaj foltra. NEM akarlak eltántorítani, ellenkezőleg, örülök, ha egy újabb motorost üdvözölhetek a köreinkben. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Oké remélem minnél több motoros lesz Magyarországon és minnél kevesebb baleset legyen 2-3 év múlva majd tali egy motoros talin hívom a tesomékat majd
2015. júl. 17. 19:58
6/8 A kérdező kommentje:
Széles utat mindenkinek :-)
2015. júl. 17. 20:15
7/8 anonim válasza:
A Derbi jó választás. A DT is jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) Széles utat mindenkinek :-)
2015. júl. 19. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!