Ólom pótló adalék mire jó? Mibe lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tehát apám vett ilyen 3 dl-es ólompótlót. Valaki azt mondta hogy az jó, de katalizátoros járműbe nem szabad rakni. Tett a motorjába. Ér ez valamit? Mire jó ez? Az van ráírva a flakonra hogy az előírt járművekbe kell csak rakni. Hát ahhoz a mptorhoz nincs ilyen előírva. Én az ilyent az mzhez tudom elképzelni meg simsonhoz. Mert úgy tudom hogy mikor azokat gyártották akkor ólmozott benzin volt még. Vagy rosszul tudom?2015. júl. 17. 13:53
1/3 anonim válasza:
Ilyen csak nagyon nagyon régi motorokhoz kell! Modern motornak árt, tilos!
3/3 anonim válasza:
az ólompótló a szelep üléket keni 4 ütemű motorokban,-nem 2 t-ékben.az előtt az anyag minőség miatt szándékosan tették ólom tartalmúvá a benzint.a régi nem megfelelő minőségű szelepek és ülékek miatt.2t-be haszontalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!