Aprilia rx 125 2009 es ami papíron 15 lóerős az valójában is annyi vagy valójában hány lóerős?
Van egy eladó de csak annyi van írva hogy hivatalosan 15 lóerős és azt nem tudom hogy valójában is annyi vagy pedig le van fojtva
Előre is köszönöm a valaszokat
Okes Köszönöm csak kicsit Meg lepődtem h az ilyen dt-k 38 lóerő körül mozognak és az aprilia meg csak 15 lóerő
annyira nem szeretnék hozzanyulni (bucheralni) csak a fojtasok át szeretném kiszedni
Hol lehetnek fojtasok?
szivocsonel? Kipufogó kimenetel? Van e benne peower szelep?
Rtm Köszönöm
Es ha ne adj Isten lenne fojtasok a kipufogó az a dobba van vagy a rezoba és ha van benne akk ki lehet szedni vagy új kipufogó kell?
Es fojtasok nélkül gyári karival hány lóerős lehet
Neem volt még endurom ez lenne az első
egy kétütemű 125 köbcentis motornál power elektronikával bőven elég a 20-30 lóerő, mondjuk lehet az több is, de akkor már a gazdaságosság jelzőt elkell hagyni. Nekem Pegaso 125-öm van Rotax 122-es blokkal, az 33 lóerő de bőven elég. A Rotax 122-es max teljesítménye 40 lóerő felett van, de ha nem versenyzésre használod akkor kár annyira kihegyezni mert egyrészt úgysem tudod kihasználni azt a plusz teljesítményt, másrészt gyakrabban kell felújítani.
Nagyapám 1991-ben vett egy 125-ös Aprilia Pegaso-t újonnan, 23 évig járt vele dolgozni 40 km-re, az napi 80 km volt. Soha nem gyilkolta, vagy 9 éve újítatta fel, meg most én bitorolom, én még csak tavaly újítottam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!