Renaul Megane. Megy az index, jobbra-ballra. Eddig oké.
De ha álló helyzetben is lenyomom a féket, egy kicsit halványan világít a műszerfalon és kint is.
Ha megy az index balra és ha fékezek akkor addig nem indexel és megint gyengén világít, ha el engedem a féket, megy minden rendesen. Most ezt mi csinálhatja?
2015. júl. 16. 16:22
1/9 anonim válasza:
Hehe. Azon gondolkodtam, még mielőtt megnyitottam a kérdést, hogy beírom: "Azért mert francia vagy olasz autód van." Lám, nem tévedtem. :) Sajnos megoldással nem tudok szolgálni.
2015. júl. 16. 16:26
2/9 anonim válasza:
Vidd el a kocsit Autóvillamossági szerelöhöz!
Valószínü le testel valahol egy vezeték !
2015. júl. 16. 16:53
3/9 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, de most a féket vagy a bal oldali index kábeleket nézzem végig?
2015. júl. 16. 16:56
4/9 anonim válasza:
Mivel ez a hiba csak akkor jön elö ha müködésbe lép a fék kapcsoló, így szerintem ott kéne kezdeni, fék kapcsoló és vezetékek.
2015. júl. 16. 17:11
5/9 anonim válasza:
Valamelyik lámpád test vezetéke kontakt hibás. Valakit állíts az autó mögé, kapcsolj elakadásjelzőt, majd lépj a fékre. Amelyik lámpa ilyenkor össze vissza villog, annak a test vezetékét tisztítsd meg.
#1:
Ez az Opel pont ugyanezt csinálja, pedig az "Opel sose kop el!" mégis típushibának írja le a 2. válaszoló:
Az Opel is hulladék autó. :) Egyébként tényleg tipikusan francia és olasz betegség az ilyen, főleg utóbbiaknál szoktam látni hasonló jelenségeket. Ettől függetlenül gyárt mindkét nemzet olyan autót, ami erősen kéne, de azok ritkább típusok.
2015. júl. 16. 22:09
7/9 A kérdező kommentje:
Megáll az eszem... Semmiből semmi tönkremegy... De az 5.-dik válaszoló válaszát megpróbálom, de már csak reggel mert most nem látnám már. Köszi egyelőre :)
2015. júl. 16. 22:15
8/9 anonim válasza:
5. = ötödik
5.-dik = ötödikdik
csaxólok...
2015. júl. 16. 22:18
9/9 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam. A hátsó lámpában a dugóban a kis pléhecskét jobban kikellet feszíteni, most már megy minden rendben, köszi szépen nektek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!