Ha befékezek nem megy az index, miért?
Figyelt kérdés
Renaul Megane. Megy az index, jobbra-ballra. Eddig oké.
De ha álló helyzetben is lenyomom a féket, egy kicsit halványan világít a műszerfalon és kint is.
Ha megy az index balra és ha fékezek akkor addig nem indexel és megint gyengén világít, ha el engedem a féket, megy minden rendesen. Most ezt mi csinálhatja?
2015. júl. 16. 16:22
1/9 anonim 

válasza:

Hehe. Azon gondolkodtam, még mielőtt megnyitottam a kérdést, hogy beírom: "Azért mert francia vagy olasz autód van." Lám, nem tévedtem. :) Sajnos megoldással nem tudok szolgálni.
2/9 anonim 

válasza:

Vidd el a kocsit Autóvillamossági szerelöhöz!
Valószínü le testel valahol egy vezeték !
3/9 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, de most a féket vagy a bal oldali index kábeleket nézzem végig?
2015. júl. 16. 16:56
4/9 anonim 

válasza:

Mivel ez a hiba csak akkor jön elö ha müködésbe lép a fék kapcsoló, így szerintem ott kéne kezdeni, fék kapcsoló és vezetékek.
5/9 anonim 

válasza:

Valamelyik lámpád test vezetéke kontakt hibás. Valakit állíts az autó mögé, kapcsolj elakadásjelzőt, majd lépj a fékre. Amelyik lámpa ilyenkor össze vissza villog, annak a test vezetékét tisztítsd meg.
#1:
Ez az Opel pont ugyanezt csinálja, pedig az "Opel sose kop el!" mégis típushibának írja le a 2. válaszoló:
6/9 anonim 

válasza:

Az Opel is hulladék autó. :) Egyébként tényleg tipikusan francia és olasz betegség az ilyen, főleg utóbbiaknál szoktam látni hasonló jelenségeket. Ettől függetlenül gyárt mindkét nemzet olyan autót, ami erősen kéne, de azok ritkább típusok.
7/9 A kérdező kommentje:
Megáll az eszem... Semmiből semmi tönkremegy... De az 5.-dik válaszoló válaszát megpróbálom, de már csak reggel mert most nem látnám már. Köszi egyelőre :)
2015. júl. 16. 22:15
8/9 anonim 

válasza:

5. = ötödik
5.-dik = ötödikdik
csaxólok...
9/9 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam. A hátsó lámpában a dugóban a kis pléhecskét jobban kikellet feszíteni, most már megy minden rendben, köszi szépen nektek! :)
2015. júl. 17. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!