Melyik típus lenne a jobb?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Első autóm lenne. Régóta vezetek, úgy 10 éve, de nem túl gyakran, viszont most úgy alakult, hogy tudnék venni egy kocsit max. 500. e. környékén.
Leginkább ketten ülnénk benne. Benzineseket néztem, mivel nem mennénk vele sokat.. inkább városi bevásárlás, esetleg hétvégente 100 km, nagyritkán szomszédos országok..
Amiket néztem:
Ford focus 1.4-es benzines
Seat cordoba
VW polo 1.4
Mind3-nak elég jó a visszajelzése népítéleten, ennyit tudok róluk, nem igazán értek a kocsikhoz egyébként.
Nektek mi a véleményetek?
2015. júl. 16. 12:57
1/6 anonim válasza:
Polo, Corsa bőven jó két személynek.
2/6 Wadmalac válasza:
A fordokkal viszonylag sok motor gond van, a seatok szeretnek rohadni. A népautó jól hangzik. Persze, csak ha kb. egyidős mindhárom, kb. egyforma km-rel, egyforma áron, akkor a VW a nyerő.
3/6 anonim válasza:
Focust ajánlom. Futóműve remek, 1.4 illetve 1.6-os benzinmotorok nagyon jók. 1.6-os érdemesebb venni, mert dinamikusabb, de sokkal többet nem fogyaszt. Persze a másik kettővel sem nyúlsz mellé.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nézegesd mindegyik típust és állapot és hogy neked melyik tetszik jobban alapján dönts.Minden típusnál bele lehet nyúlni,nem mindegy milyen volt az előző gazda.
Szóval válassz te.
5/6 A kérdező kommentje:
Korban mire érdemes szűrni? 13 évesnél fiatalabbat ebben az árszegmensben érdemes nézni?
2015. júl. 17. 09:59
6/6 anonim válasza:
Még véletlenül se az autó korát nézd. Lényeg, hogy milyen az állapota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!