Audi a4 2004 kombi vízforrás, víz fogyás oka?
Audi a4 2004-es kombi nemrég vásároltam. (olajak szurok, vezérlés cserélve frissen) De ahogy nagyobb terhelést kap az auto pl: hegyekbe megyek vele egyből felforr a viz de ha csak sima varosi utakon akkor meg eltűnik a viz folyamatosan. Valaki valami ötletet?
Volt már nem 1-szer szerelőnél de nemtudják mi a baja hengerfejet kizárják... folyást nem találnak és egyszerűen nemtudja senki megmondani mi lehet a baja .. Valakinek valami ötlet?
" hegyekbe megyek vele egyből felforr a viz de ha csak sima varosi utakon akkor meg eltűnik a viz folyamatosan."
Ne ess tévedésbe, a hegyekbe felfele is elfolyik a viz, csak ott azért melegszik hamarabb, mert nyilván jobban van terhelve.
A hűtőrendszer lyukas valahol, ez biztos, a hengerfej problémák nem igy jelentkeznek. Hogy hol, ezt szerintem neked kell kideritened, nézegetve a motorteret. Ha egy helyben áll, akkor nem folyik a viz? Mert ha nem, akkor tuti valamelyik csövön vesziti a vizet, ami a motorhoz megy.
1.9 pdtdi a motor és a vizforráson kivül semmi más olyan jel nincs ami a hengerfejre utal...
AZ lehetséges mert elvileg volt cserélve az elso lokhárító de azt mondták a hűtő "nem" sérült... Álló helyzetben nem fogy a víz de amint megyek vele kb 10 km alatt már atáguláibolfél cm-1 cm minusz van... Viszont nemlátni folyást sehol, az alján a tálcában is minimális viz láthato ami szerintem aklímábol... Szerelők is átnézték már de nemtaláltak sehol folyást.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!