Tudja mutatni az autó, hogy menyire van feltöltődve az akkumulátor, mint egy telefon?
Ennek talán Voltmeter a neve, de az talán csak a 12 voltot mutatja.
Be akarnák szerelni ilyen mérőt az autóba.
Jól jön ha sokat áll az autó és hallgatom a zenét, megy a subwoofer, világítanak a ledek.
Rákötném a gyújtásra és csak akkor mutatna ha rá van fordítva a kulcs.
Valami ilyesmire gondolok: [link]
ilyen kell neked
nálam szerencsére a fej kijelzi az aku feszültséget,hasznos dolog az ha tudod.
képes vagyok beszerelni bármit az autóba saját magam. nem jó a szivargyújtós.
Ami 0 tól 16 voltig mér (ilyen óraszerűségő, mind a turbónyomás mérő meg olajhőmérséklet merő), az jó ilyen célra?
MOnjuk ha motatná hogy 5 Volt, akkor tudnám hogy még be tudom gyújtani,d e csak 1x
az a legjobb amit linkeltem,hifisek olyat használnak,olcsó,kellően pontos és jól látható.
autót 5Voltal soha a büdös életbe nem fogsz be indítani.
egy új autó aksi 12,7Voltot mutat.
ha már 12Voltot mérsz akkor az már félig lemerült aku.
10,5 meg már mélykisülés,károsodik is akkor rendesen.
Köszönöm a válaszokat. Most ha veszek ilyen mérőt, akkor csak 10.5 és 12.7 között mérhetek vele?
Olyan nincs ami 0 től 100% ig méri, mint akár egy mobiltelefon? Nem Voltot mér, hanem töltöttségi százallékot
oda van írva hogy mettől meddig mér,nem tudom miért nem látod.
%os mutat nem tudok de semmi értelme nem lenne mivel autóakuról van szó nem telefonról.
Nem érnél semmit a százalékos adattal.
Egy telefon processzora meg mindene elműködik 1%-al is még rendesen.
Azonban egy autó akkumulátora 30%-al lehet már nem birja tekerni a motort. Sokkal pontosabb a voltmérő erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!