Miért melegszik hamar az iphone 6 készülékem, amikor nem játszom rajta csak általánosságban használom?
Figyelt kérdés
Kb május óta mióta jött ez a melegebb időjárás érzem hogy könnyen melegszik a telefon. Elvittem szervízbe és kétszer adtak is egy új készüléket, de mindnek ugyan az volt a problémája a melegedés. Jobb felső sarkában lehet érezni leginkább, nem merül gyorsan töltés közben sem érzek változást. Az első iphone-t áprilisban kaptam és pár hónapig nem éreztem ezt a melegedési problémát, lehet, hogy a melegtől van vagy már a harmadik iphoneom is ugyan olyan problémával rendelkezik? Szerintetek visszavigyem harmadjára is, hogy kicseréljék vagy várjak vele, hogy enyhébb időjárási körülmények között mi a helyzet, mert pl légkondis szobában nem tapasztalom ezt a melegedést. Ha lerakom nagyon ki is hül.2015. júl. 9. 16:35
1/7 anonim válasza:
Az iphone-ok könnyen melegednek. Ha egyéb gond nincs vele akkor nem kell foglalkozni ezzel. Igazából csodálom hogy ennyiért kicserélték neked. Egyébként ha annyira felmelegedne ami már veszélyezteti a készülék épségét akkor kiírja hogy túlmelegedik és lekapcsol magától. Van vmi egyszerűbb hőmérő.
2/7 kérdező.. válasza:
Nincs annak semmi baja.Normális,hogy melegszik.Örülj neki,hogy kicserélték 2x neked a hibátlan telefont.
3/7 anonim válasza:
ilyen melegben nem csoda hogy melegszik...egyiknek se volt semmi baja
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat ! Csak nem értettem hogy miért a jobb felső oldala kezd el forrósodni, és az is igaz, hogy eddig még nem jött a forrósodási hibaüzenet.
2015. júl. 9. 19:39
5/7 kérdező.. válasza:
Nem volt az még forró,csak neked tűnt annak.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom szerintem tényleg meleg volt de ha ez ilyen akkor nincs probléma:)
2015. júl. 9. 19:49
7/7 anonim válasza:
jobb-fent van a processzora ha jól tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!