Segítség kéne Samsung Galaxy S Advance készülékem furán viselkedik, de miért?
Figyelt kérdés
Használom rendszeresen, van tegyük fel 27%-on fogja magát és lekapcsol magától. De ezt csinálja bármilyen töltöttségnél is. De amikor ráteszem töltőre, tölti rendesen, és mikor újra indítom a telefont, írja a töltöttségi szintet, hogy 1%-on van, pedig a kikapcsolás előtt mondom olyan 27, vagy bármennyi százaléknál.. Miért van ez ? Válaszotokat előre is köszönöm!2015. jún. 4. 22:21
2/12 A kérdező kommentje:
Ez most komoly ?!
2015. jún. 4. 22:59
3/12 anonim válasza:
igen, komoly. koros telefon már.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak az akkumulátora rossz ?
2015. jún. 4. 23:08
5/12 anonim válasza:
Sajnos nem. De hát próbáld meg másik akkumulátorral, hátha.
6/12 A kérdező kommentje:
De az ujra inditasnal jo meg minden, minden tokeletesen mukodik, csak ez a hirtelen magatol kikapcsolas ami furcsa.
2015. jún. 4. 23:22
7/12 anonim válasza:
Én le cserélném a helyedben egy Lumiára. Nálam bevált.
8/12 anonim válasza:
Lehet egy vírusos fájl okozza ezt a problémát. Egy vírusirtót mindenképp futtass le rajta.
9/12 anonim válasza:
Nem, nem kell kidobnod és szerintem nem is vírus.
Factory reset-et tolj rajta, ha tovább csinálja, akkor szoftvercsere, ha mégtovább, akkor aksi csere.
10/12 kilroy válasza:
9 -es válaszadóval egyetértek. Szerintem is gyári visszaállítás először (szoftveres gond), ha nem jó, akkor szoftverfrissítés odinnal, ha egyik sem vált be akkor utoljára egy másik akksival ki kell próbálni.
Végső megoldás a samsung szervíz lehet (ha hardveres).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!