Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a Suzuki népautó, meg...

Ha a Suzuki népautó, meg olcsó és gazdaságos, akkor miért utálják oly sokan?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. A miért-re nem értem a válaszokat, hiszen egy olyan autót utálnak az emberek egy része, amely pont hogy népautó, kiteszem a lábam a városba, és 10 Suzukit összeszámolok egy forgalmas főúton 10 perc alatt, + a parkoló Suzukikról nem is mesélve. Igénytelen. Oké. De pont ez az igénytelensége adja, hogy nem kell költeni rá, nem jelentkeznek a semmiből elektronikai hibák, nem kerül a kötelező szervíz sokba, és emellett némelyikük (Alto, régi Swift) kicsi is, amivel kényelmesen belehet állni egy fa alá vagy egy szűkebb parkolóba.

Olvasgattam kérdéseket, meg más fórumokat, totalcart, stb. de azt nem értem, amikor azzal jönnek az emberek hogy valakinek számít a megjelenés és ha letesz az asztalra egy Audi kulcsot akkor már komolyan veszik. Ugyan már, azért mert egy ember Audival vagy Mercédesszel jár, mitől több? Az sokkal hülyébben fest, ha kiszáll valaki egy matt fekete Renault Fluence-ből, zsebre vágja a kezét és közbe emberileg semmi extra.

Vagy például melyik a jobb? Összeismerkedsz egy nővel, adod magad, majd megkérdezed tőle hogy hazaviheted-e a Suzukival, vagy pedig mint egy majom vigyorogsz érthetetlenül, és égető vágyat érezz hogy megkérdezd, hazajönne e, ott áll a BMW 550D. Szóval ezt a presztízs meg vagyok valaki dolgot nem tudom hová tenni. Nekem is suzuki swiftem van, dolgozok is, és a munkahelyemen soha nem hoztam szóba hogy mivel járok, pedig kormányhivatalban dolgozom, ahol többek között I meg J-s rendszámú családi autók állnak VW meg Skoda, Citroen jellemben.

2015. júl. 11. 16:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

én csak azért nem vettem anno swiftet, mert nincs benne szervó. míg a 28 éves nissanomban van. lehet, h többet fogyaszt, de erősebb is a motorja, de árban ugyanott vagyok, és szervízbe sem sűrűn kell vele járni. presztízse ugyanúgy nulla, megjelenni képtelenség vele, mert több helyen nincs fényezés mint amennyin van. de gurul, és imádom :) egy suzuki nekem túl unalmas lenne.

csajoznom nem kell, mert magam is lány vagyok, és a fiúkat szeretem. :)

2015. júl. 11. 22:39
 22/26 anonim válasza:
Nekem semmi problémám nem volt a Suzukival, amíg neki nem álltam vezetni és az oktatómnak egy új Suzuki Swiftje volt. Hát én olyan 190 cm vagyok, szóval nem volt egy nagy élmény. 5 perc után már rühelltem az autót, nem tudom miért. A hely, a kényelem, a kuplung. Olyan más, kényelmetlen mint a többi autó. Amikor át kellett adnom a helyet az utánam következőnek és hátra kellett ülnöm, TE JÓ ÉG. Milyen pici hely. Akkor megfogadtam, hogy Suzuki közelébe nem megyek. Bár az új Vitara tetszetős. Vezettem azóta pár autót, Skoda, Opel.
2015. júl. 12. 09:50
 23/26 anonim ***** válasza:

"Már hogyne lehetne túlélni egy autóúton vagy pályán egy balesetet. Simán - csak egy normális autó kell hozzá. "

Én az új Swiftről beszélek, nem a régi guruló koporsóról.

És ilyenről beszéltem:

https://www.youtube.com/watch?v=1TNFDeK6GLE

100-nál te nem élsz túl semmivel egy frontálisat, ami autó.

2015. júl. 12. 10:25
 24/26 anonim ***** válasza:

De nézd meg ezt is egy régi nagy böhöm amcsi klasszikus, én nem ülnék bele:

https://www.youtube.com/watch?v=k2v2lqRz1OM

2015. júl. 12. 10:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Fogalmad sincs mit beszélsz utolsó, középkategóriától felfele gyakorlatilag 90% + az esélyed, hogy túlélsz egy sztrádabalesetet.

Külön vicces, hogy belinkelsz nekem 2 videót, az egyiken egy alsó-közép kategóriás Golfot törnek 100-al (? nem tudok németül a címből gondolom) és gyakorlatilag sértetlen az utastér, szinte biztos, hogy túlélte volna a sofőr a balesetet.

A másik videód meg egy 60 éves autó bármilyen aktív vagy passzív biztonsági felszerelés nélkül. Már ne is haragudj...

2015. júl. 12. 11:48
 26/26 A kérdező kommentje:
:D
2015. júl. 14. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!