Motorfan kérdése:
Melyik a jobb motor? Aprilia classic 50 vagy Aprilia rs 50?
Figyelt kérdés
Nekem mindkét motor tetszik, és nem tudok választani.
Ha úgy hozná az idő, lehet, hogy elmennék hosszabb utakra, amihez a classic kényelmesebb lenne, de az aprilia rs kicsit gyorsabb, és könnyebb is lenne csajozgatni. :)
Sok minden érdekelne a motorokról, pl.:fogyasztás megbízhatóság, max sebesség....
2015. júl. 9. 11:51
1/5 anonim válasza:
Az rs-el annyival járnál jobban, hogy elég gyakori típus, könnyen találsz hozzá alkatrészt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Csak azért gondolkozok a classicon, mert a blokk szerintem ugyanaz
2015. júl. 9. 22:06
3/5 anonim válasza:
Nekem RS motorom van. Hosszabb utakra is szoktam menni vele, igazából az, hogy előrébb kell dőlni a motoron a sportos kialakítása miatt, egyáltalán nem fárasztó. Én egy kicsit a fenekemet szoktam elülni, de szerintem ez minden motoron így van egy hosszabb út esetén :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2015. júl. 24. 13:18
5/5 anonim válasza:
Hát én is pont ezen agyalok az rs 50 vagy a Red rose :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!