Ha most elkezdem a jogsit csinálni, végzek szeptember elejéig?
Az a probléma, hogy több ismerősöm is most tette le a jogsit, és mondták, hogy nem biztos, hogy szeptemberre befejezem, ahhoz már a KRESZ vizsgán túl kéne lennem. Márpedig augusztus végére meg kéne lennie, mert megyek egyetemre Budapestre.
Gyerekkorom óta érdekelt a KRESZ, és mindig zaklattam a családtagjaimat, hogy ez micsoda, az micsoda, itt miért volt elsőbbségünk, stb. szóval elvileg nem kéne sokat tanulni, hogy az sikerüljön. Plusz jól meg is tudtam figyelni, hogy hogy kell vezetni, tehát elméletben szinte mindent tudok a vezetésről, csak gyakorlatban még soha nem próbáltam.
Az, hogy vannak „előismereteim” mennyit segítene, sikerülne sulikezdésig befejezni?
Az oktatódtól függ, ha be tud osztani úgy, hogy egy héten többször is menj, akkor sikerülhet. De elsőre kell sikerüljön minden.
Az előismeretek sokat segithetnek, mert nem fog elmenni 10 óra azzal, hogy tanuld meg, mire jó a kuplung, és hogy melyik a gáz meg a fék, vagyis akár 30 óra után le is vizsgázhatsz. De ha gyakorlatban nem vezettél még, akkor szerintem nem elég a 30 óra-
Még a héten járj a dolog után és kezdd meg, aztán sikerülni fog az, csak kitartás.
Végül is inkább a következő nyárra halasztom.
Közben eszembe jutott, hogy még idén nyárra van egy hét nyaralás meg egy hét gólyatábor, úgyhogy kizárt, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!