Milyen nagytestű robogűót vegyek 140. 000 Ft-ból?
Kicsit komplex lesz.
Munkába járásra+ horgászatra kellene nem tuningolni, egykerekezni, mocskolódni.
Utazó sebessége legyen kb. 80 km/h a 100 kg-omhoz, és elférjek rajta a 195 cm-es magasságommal.
4 üteműt szeretnék az alacsonyabb fogyasztás miatt, de ha tudtok 2 ütemú megbízhatót az is jöhet tapasztalattal, képpel, esetleg linkkel.
Fontos még, hogy mint sokaknak, nincs kategóriám rá, tehát valami rendőrbiztos verzíó kellene.
Ezeket ajánlották eddig: Gilera runner, aprilia sportfactory, stb.
Tehát lehetőleg olyat tippeket várok, amiből van 50-es verzió is, és nem egyértelműen levágós, hogy ez egy 125-ös.
Hegyi beszédre nem vagyok kiváncsi, két-három falu között járnék 90%-ban vele + töltéspart+ártér földút. Tehát napi 30-40 km-t, amit nincs kedvem egy kis robogón 40-50 km/h-val küszködve megtenni.
Kulcsszavak tehát: 80-as utazósebesség, nagytestű robogó, 50-eshez hasonlító, 4t, megbízható.
Aki le akar beszélni róla, kérem ne is vegye a fáradságot erre, inkább pörgessen a következő kérdésre.
Jó lenne, ha linkelnétek jófogásról, képesmotorról, stb helyekről konkrét hírdetéseket amit ajánlottok.
Üdv.
Sajnos sok esetben fel kell áldozni a valamit - valamiért.
Tehát vagy a méret a lényeg vagy a sebesség.
Van, hogy minden általad írt kritériumnak megfelelő robogót találsz de az nagyon kevés.
Átlag 80-160 ezer között, 50-es kategóriában (de sajnos csak plafon 70km/h végsebességel) hatalmas kasztnival, dög kényelmes gépek a következők:
Kymco Dink 50.
Nekem ilyen volt és imádtam.
A 181cm/120kg méreteimhez képest is brutál kényelmes.
Peugeot Elystar 50.
Petgeot Elyseo 50.
És van még egy ami a LEGNAGYOBB,
legkényelmesebb viszont zsebbenyúlósabb,
160-180 ezertől már ki lehet fogni egész jó állapotút:
Kymco Grand Dink 50.
www.hasznaltauto.hu/motor/kymco/kymco_grand_dink_50_olcson-9093467
(narancs-piros a képen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!