Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb hány eurotol lehet Németors...

Kb hány eurotol lehet Németországból behozni használható állapotban E46-os benzines BMW-t? 318-323i

Figyelt kérdés
Kb 3000 euro környékén már találhatóak olyanok amik nem bontószökevények?
2015. júl. 5. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

A 17 éves sokat futott törve volt sz?rokat viztosan meg lehet ennyiért, vagy még olcsóbban venni. De azon látszani fog, hogy 17 éves, össze volt már törve és sokat futott.

3000-ért álmodozás. A németek se hülyék, hogy a jó atót odadobják centekért.

318i találatok és árak Németországban:

[link]

323-at hirtelen nem találtam (és lusta is vagyok tovább keresni más helyett), de ritkább is szokott lenni és emiatt még drágább.

Van néhány olcsóbb, de azok tuti hogy csalók adták fel, mint ahogy a magyar oldalakon is szokták, olcsón jót kínálnak és elveszik a pénzedet, bepaliznak.

Amúgy miért pont Németországból kellene hozni? Van már Magyarországon is jónéhány, amit onnan hoztak be, kb. annyiért is árulják és már regadót se kell kifizetni érte, mert már forgalomban vannak. Azok totál olyan állapotban vannak, mint amiket kint kapnál.

2015. júl. 5. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) de azt kifelejtettem hogy kb 2000 körüli évjáratra gondoltam, szóval még a Facelift előttire.
2015. júl. 5. 23:17
 3/6 A kérdező kommentje:

És mielőtt valaki betámadna hogy mekkora racsingboy vagyok:

Nem azért szeretnék venni BMW-t mert "menő" (hogy is lenne annyira menő egy olyan BMW amiből rakás van az országban és olcsó?!), hanem szimplán nagyon tetszik, és vigyázni tervezek rá mint minden más cuccomra, nem pedig lelakni.:)

2015. aug. 9. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. aug. 9. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Ja és sedanra gondoltam, CI-ket valószínűleg mégjobbna széthajtották ebben az árkategóriában.

Persze nyilván nem szalonállapotra gondolok, de ne legyen gazdasági csőd.

Az esztétikai hibákat meg kijavítanám/javíttatnám úgyis.

2015. okt. 4. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Mivel sokat hoztak be az országba, ezért hasonló árban vannak a külföldi eladó darabok a magyarországon árultakkal (magyar autóárak = németországi árak + regisztrációs adó).

Ezért úgy írnám, hogy még még most is 1.5 - 1.6 millió ft (5000 euró) az a határ, amit a hozzáértők is mondanak. Ez az összeghatár tartja magát 1-2 éve. Mert ez alatt is sok eladó ilyen autó van, de rendszerint azok már megjárták hadak útját és nem csak kisebb esztétikai hibák vannak rajtuk, hanem masszív rozsdásodás belülről kifelé és sok km a hátuk mögött. Hiába a korábbi, 15 éveseket nézegetnéd, azokból is ez az 5000 euró a határ a tisztességes darabokhoz. Abba se legyél biztos, hogy a 323i-t nem hajtották szét.

Egy hete itt írta valaki, hogy egy E46 320d-t vett nagyjából 4000 euróért, amit idős kímélős embertől vett, aki ráköltött nem sokkal az eladás előtt ugyanennyit. Na de ez a világon mindenhol olyan esélyes, mintha nyernél a sorsjegyen 1 milliót.

Ne a legolcsóbbakból vegyél, mert a piacon is mit kapsz legolcsóbban? Rohadt almát.

Mint pl van Porsche Boxster 2 millióért [link]

vagy van 2 millió ft alatt is, de milyen állapotú lehet ez, amikor ennek a kiadású Porschénak az átlagára 3.5 - 4 millió forint? Még próbaútra se mernék beleülni a legolcsóbb Porschéba.

A Lexus IS-ek is jók (98-2005), hátsókerekesek, még azt is megnézném a helyedben, mert egyre népszerűbbek, de azt sem kapsz olcsón.

2015. okt. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!