80 köbcentis motor 50es blokkal használható segédmotornak?
Egy olyan motorra gondolok ami gyárilag 80ccm.
Ha bele építenék pl egy am6-os blokkot akkor azt lehetne segédmotoros kerékpárnak használni?
Mert ugye a 80asra rendszám kellene meg a1 jogosítvány meg minden. És ezt olcsóbban szeretném megoldani hogy csak biztosítás kelljen rá.
De hát akkor pl egy rieju smx 50el is megbüntethetnének. De még egy simsonnal is mert az is többet megy 40-nél de még egy kis robogóval is. Smk-nak egyedül a babetta felel meg...legalább is amiket ismerek.
Én csak azért kérdezem ezt mert venni akarok egy yamaha fs 80at. És az 80ccm...de az adásvételibe 50est írna az eladó de hogy biztosabbra menjek beleépítenék egy am6-os blokkot hogy ha leigazoltatna a rendőr, ne kelljen büntetést fizetni. Vagy valaki jártas ebben? Szigorúan nézik ezeket?
Kezdő motoros vagyok de egy simson már nekem gyenge. Erősebbet szeretnék de nagz kiadásokat nem engedhetek meg a hobbymnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!