Kedves Hozzáértők! Miben különböznek a szivattyús, illetve keverhető 2T olajok? Hogyan állapítom meg, hogy milyen olajat veszek? Rá van írva a flakonokra, hogy az adott olaj mire való? Mi van, ha szivattyús olajat keverékként használok?
Az Arol 2T nem való olajtartályba csak keveréket lehet belőle készíteni.
Eleve az ilyen olcsó olajok csak erre jók de legfőképp semmire. Egy értelmes robogóba legalább 1500-1800ft-os olaj kell.
Én 2.200ért veszem az olajat (repsol).
A Scooter Parts Dealer ( [link] tulajdonosát kérdeztem meg erről a problémáról, ezt válaszolta:
"Néhány olajnál láttam a leírásban, hogy különolajozású motorokhoz való, meg valahol írták is, hogy ezek nem keverednek annyira jól a tankban, ha én magamnak keverem a tankba, akkor tényleg nem annyira ajánlottak ezek az olajok?
Szia
Fordítva van
A spécibb olajak annyira sűrűek, hogy a gyári pumpa nem tudja áttolni. Az olcsóbb egyszerűbb kenőanyagok mindkét esetben használhatóak."
Köszi, Arolt nem használok, az csak bowden kenésre való.
Csak azt szeretném elkerülni, hogy bármelyik típusból a szivattyúzhatót mixeljem a benzinbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!