A kerdesem az lenne, hogy kezdo sofor vagyok. (200km levezetve) Kicsit felve ulok autoba, ha pedig valamit benazok akkor hibak sorat kovetem el. Ilyen a meredeken elindulas. Mit tegyek hogy lekuzdjem ezeket? Eletem alma volt hogy vezessek.
mindenki így kezdte, csak nem beszél róla. ki előbb, ki később lett versenyző..
először is ragassz fel két-négy T betűt a kocsira..ez eleve megvéd a dudálásoktól..
vagy vegyél egy automata szuzukit, az életbe nem fog lefulladni, csak a közlekedésre kell figyelned..
na? milyen ötlet?(szerintem kiváló)
a feleségem csak automatával képes vezetni, de azzal baromi jól.
én úgy 80-100 km után jöttem rá, hogy nem megy, félek, állandóan lefulladok és utána hibát hibára halmozok.
Felhívtam az oktatómat, és beült mellém 1 órára. Mentünk városban, tanpályán, rengeteget segített, azóta teljes nyugalommal ülök kocsiba. 2 hónapja van jogsim, de amióta mentünk saját kocsival is az oktatóval, egyáltalán nem okoz gondot A-ból B-be elmenni, ovis korú gyerekkel sem a hátam mögött.
Szerintem nagyon megéri! Ha kicsit is bizonytalan az ember, rengeteget tud segíteni az oktató akár csak 1 óra alatt is. Nekem azóta semmi gondom.
Sokkal kevesebbszer fulladok le, könnyedebben váltok, jobban érzem a saját kocsi méreteit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!