Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Széria/típus/felszereltség...

Széria/típus/felszereltség függő hogy egy adott autó típuson belül mi az amit jelez, és mi az amit nem jelez a műszerfal? Töltöttem le egy képet, amin látszik hogy milyen rajz milyen hibát jelez.

Figyelt kérdés
Egy Fiat Puntorol van szó, például van egy rajz, ami alacsony ablakmosó folyadék szintet jelezne, de akkor se jelzett mikor már csak köpködött a mosó. Vagy ha ajtó nyitva marad, azt se jelzi. Kiég ilyenkor valami izzó ami mutatná, vagy egyszerűen nem tartozik a adott felszereltséghez? Az autó pontosan egy Fiat Punto 1.2. 16 V Active felszereltségű, klímás. Kiégett izzót jelzett már, megoldottam, meg lámpát, bekapcsolt szervót, ködlámpát jelez.
2015. júl. 4. 18:07
 1/1 A kérdező kommentje:
Kéziféket, tolatólámpa segédet, alacsony üzemanyagszintet, fényszórókat jelez, magasságállítást is. De ha nyitva az ajtó, se ha guminyomás alacsony, se azt hogy ablakmosót fel kellene tölteni. Remélem csak felszereltséghez tartozik. Nem hiányolom csak furcsáltam inkább.
2015. júl. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!