Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsi műszerfaláról ragasztót...

Kocsi műszerfaláról ragasztót mivel lehet leszedni, hogy ne tegyen kárt a műanyag műszerfalban?

Figyelt kérdés
Benzinre gondoltam meg esetleg körömlakklemosóra, csak nem tudom nem-e ártanak ezek a műszerfalnak. Vagy van valami speciális anyag?

2015. jún. 7. 09:17
 1/5 anonim válasza:

koromlakklemosot ra ne rakj!!!

Esetleg a gyogyszertari sebbenzin!:)

2015. jún. 7. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:

házilag veszélyes.

a benzin, körömlakklemosó csak vakítás.

Bemész egy jobb kézi mosóba, ahol a főnök biztosan tudja mi az ellenszer..ugyanis ebből vizsgázniuk kell...és van hozzá oldószere is.

2015. jún. 7. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:

No és azt se felejtsük el, hogy attól is függ milyen ragasztó.

A pillanat ragasztót tényleg oldja az aceton, de a mai körömlakk lemosókból pont az aceton hiányzik, a matrica maradványok meg néha dörzsöléssel is lejönnek.

2015. jún. 7. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem ártana tudni, hogy milyen ragasztóról van szó. Dekor fólia, vagy két komponensű epoxi :) ?

Van amelyikkel elbír a sima denaturált szesz. A dekor fólia ragasztóját megpróbálhatod pl. radírral is.

Jótanácsként: először olyan helyen próbáld ki, ahol nem látszik. Ne kezd el azonnal lemosni az egészet, mivel előfordulhat, hogy az adott oldószerrel, csak szétkened a ragacsot, aztán még rosszabb lesz, mint előtte.

2015. jún. 7. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én sem tudom milyen ragasztó, de ilyen puha, darabor valaminek tűnik, tehát nem annyira szilárd.

Az első tulaj rakhatott fel vele szerintem valami trafi jelzőt, de mivel elég drága autóról van szó, nem szivesen kisérletezgetnék, amíg nem tudom biztosra, hogy nem árt-e neki.

A sebbenzint kipróbáltam, az nem szedte le.

2015. jún. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!