Milyen bírságot szabnak ki, ha A2-es jogosítványommal egy erősebb motorral sikerül megállítania a rendőrnek?
A2-es jogsival ugye 35 kW-ig vezethetek, viszont most gondolkozok egy 68 kW-os motoron.
Válaszokat előre is köszi :)
ez rendőrfüggő.. ha nem vagy szabálytalan, minden rendben, csak rutinból állítottak meg, ha a rendőr kérdésére udvariasan válaszolsz, akkor nem is szól...
persze ha megemlíti, hogy bizony ez a jogsi karcsú, akkor ne azt mondd, hogy közöd? köcsög..
akkor valami olyant, hogy igen biztos úr, már dolgozom a nagyobb jogsiszerzésen, csak rohatt csóró vagyok, nincs munkám..na most vagy feljelent, vagy nem..szerintem elenged.
de ha olyant csinálsz, mint én, hogy a Tétényi úton az Andor út után egykerékkel mentem, amíg lehetett...későn vettem észre a yardot...de baromi udvarias voltam, elengedett...pedig azt hittem lelő az egykerekezésért..
a bünti összegére nem tudok válaszolni...mert ha feljelent, bármi is lehet.
namost inkább ne vegyél úgy motort, hogy nincs rá jogsid. az az élmény nem élmény, úgy nem lehet motorozni.
a bírság összegéből kijön a vizsga ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!