Minden négykerékkel rendelkező személygépjármű besorolású eszközt 3500 kg alatt. Illetve B mellé megkapod a mezőgazdasági vontató jogosítványt is.
2012. jan. 15. 16:08
4/11 anonim válasza:
személygépkocsit 3,5 tonna alatt, max 1+8 állandó ülőhellyel rendelkező járművet, gépkocsi+könnyű/nehézpótkocsi (ha több mint 2 éve van jogsid), mezőgazd. vontatót (+1 db könnyűpótkocsi /friss jogsival is) lassú járművet könnyű/nehézpótkocsival, kerti traktort, segédmotoros kerékpárt és állati erővel vont járművet
2012. jan. 15. 16:18
5/11 anonim válasza:
Vezethet mezőgazdasági vontatót,de csak könnyű pótkocsit húzhat..
2012. jan. 15. 16:49
6/11 anonim válasza:
Én most hallottam hogy kb márciustól 125-ös motort is lehet majd. Vmi szabálymódosítás lesz.
2012. jan. 15. 17:42
7/11 anonim válasza:
Jaja hülyeséget írtam bocs. Ez úgy igaz hogy 2 napos tanfolyam is kell hozzá, ami kb. 25 ruppóba fáj. Na így teljes a zinfó!
2012. jan. 15. 17:44
8/11 anonim válasza:
Két nap fejtágítás, 25 ruppó, és 1 ilyen vasat tolhatsz legálisan a világban. 11 lóerő ajvééééééé...
Ez a 125ös képzés már van most is, de vizsga csak márciustól lesz. (De december óta hatályban van a törvény!)
(Viszont törvény TERVEZETBEN van olyan is, hogy a B-s jogsit kiterjesztik 125-ösre az ország területén belül. -> A tanfolyam arra lesz jó, hogy a jogsiba is bekerüljön. Meglátjuk ebből mi lesz, ez még csak (ismétlem) TERVEZET!)
2012. jan. 16. 01:41
10/11 anonim válasza:
F járműkategória már meg szünt!
2001 május 1. után a jogsiba nem is létezik ilyen helyette van!
T Kategória 185 ös korláttal "T" kategóriába tartozó mezőgazdasági vontató könnyű pótkocsival.
A Rendes MTZ t két nehéz póttal lehet vezetni T kategóriával! Illetve C+E kategóriával ugye mert a C+E kategóriával alapból jogosult az ember a korlátlan T kategóriára!
És TR Trolibuszos jogosítvánnyal is lehet vezetni Meztőgazdasági vontatót 2 nehézpóttal! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!