Tibi999777 kérdése:
Bmw e39 525 tds hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok , ma Meg be indult az auto es mentem is vele , de utanna mikor indultam volna Vala hova , az auto nagyon sok porgetes Utan indult be es kb 3 perc Utan leallt , utanna megint inditottam sokaig utanna jo volt mentem vele ,le allitotam indult jol, ra egy 30 perc megint inditanam megint ugyan ez , mi lehet a hiba ? DE ahogy Lattam ami megy az a cső elege levegos, Meg mikor leallt magatol , mint ha vissza menni az uzemanyag, es valami elkezd sipolni. Bocsi helyes iraser telorol irok.2015. júl. 1. 20:41
1/5 A kérdező kommentje:
Uzemanyag cső levegos *
2015. júl. 1. 20:42
2/5 anonim válasza:
Nem érzik erős gázoljszag a kocsi körül és az utastérben?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem , de mondjuk ma Pont belem tolatak ... lehet az is kozre jatszik
2015. júl. 1. 21:34
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom , mert ha le fullad a motor valami sipolni kezd benne ....
2015. júl. 2. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!