Mi lehet a baja a robogómnak? Van neki egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van egy 1996-os évjáratú Aprilia Gulliver 50 LC robogóm, amit tavaly vettem. 31 ezer km van benne. Az a baj, hogy úgy érzem, erősen balra húz. A bal oldalra helyezkedve vezetek, mert úgy érzem csak így tudom az úton tartani. Az út végére a bar alkarom görcsben áll. A guminyomást rendszeresen ellenőrzöm, elöl 1,7-Hátul 1,9 bar a kezelési útmutató előírásai szerint. Annyi hibáról tudok, hogy a hátsó gumi kopott és elöl már fékbetétet kéne cserélni. Mi lehet a gond?2015. júl. 1. 18:39
1/3 A kérdező kommentje:
A kérdésben rosszul írtam, jobbra húz a gép.
2015. júl. 1. 18:41
2/3 anonim válasza:
A kopott gumit cseréld le. Ezen kívül lehet még hogy a kormánycsapágy hibás, korábbi esés/ütközés miatt a váz el van csavarodva, esetleg hátsó villa felfüggesztésének a szilentjei vannak tönkre menve.
3/3 anonim válasza:
Kérd meg egy cimborádat, hogy sima úton menjen egy kört vele, te pedig figyeld meg lehajolva, hogy szemből vagy hátulról nézve egy vonalban vannak-e a kerekek. Ha "két nyomon megy" akkor lesz melód vele. Ha meg egy nyomon, akkor lehet tovább gondolkodni...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!