Mi baja a robogómnak?
Figyelt kérdés
Van egy Honda Dio AF27 robogóm, mióta elővettem télről, azóta rendesen beindul, de ha elindulok vele, berreg és nem húz. Utána megindul és szépen megy, de egy piros lámpánál meg kell állni, akkor ugyanez; húzom a gázkart és berreg de nem húz. Mitől van ez?2015. ápr. 20. 09:19
1/5 Motoros Jack válasza:
beálítás hiba lehet vagy kopott dugó
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen beállításra gondolsz? Szerelőnél volt már de csak a variátor lett megnézve. A dugót nem ellenőriztük le.
2015. ápr. 21. 08:11
3/5 joco5582 válasza:
Szerintem nem a dugattyú itt a hibás, ha az lenne inkább csilingelő csörgő hangja lenne. Főleg ha felpörgeted, majd elengeded a gázt.
Tudnád részletezni mit is jelent az a berregés? Téli átállás után inkább a karburátor szokott eldugulni. Ekkor szokott gyengélkedni is a motor. Ha van rá lehetőség ki kell jól takarítani azt a karburátort. Meg kell győződni, hogy folyik-e elegendő üzemanyag a karburátorba.
Hidd el ha előtte működött a motor a tisztítás után is fog.
Érdemes lenne gyertyát és légszűrőt is cserélni, így leszel jó gazdája a mocidnak.
Remélem segítettem
4/5 A kérdező kommentje:
A karbi ki lett tisztítva a szűrő tiszta :(
Amikor húzom a gázkart nem húz a motor, és berreg. Nem tudom részletezni, mintha Te csinálnád a hangoddal a berregést.
2015. ápr. 21. 12:04
5/5 A kérdező kommentje:
Más ötlet?
2015. máj. 28. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!