Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a robogómnak?

Mi lehet a baja a robogómnak?

Figyelt kérdés
Na tehát, van egy 4000km-t futott gyönyörűszép Peugeot Speedfight 2-m.Az a bibi vele, hogy néha nehezn indul és alacsony az alapjárat.Ha megyek vele pár kilómétert és megállok akkor meg már tökéletes.Ha már tökéletesen meleg a motor leállítom, 10 perc múlva meg ha beindítom akkor éppen csak pötyög szinte leakar állni alapjáraton.Napi elsőinditáskor hidegen minden jó, akkor szép az alapjárat olyan mint melegen.Segítsetek légyszi!Ja és még annyit hogy ha mondjuk egy darabig tartom a 40-es tempót és hirtelen teljes gázt húzok akkor hirtelen megindul egy pillanatra, megtorpan majd újra húz.A karbin kellene valamit állítgatni?
2014. aug. 17. 13:43
 1/2 levi007 válasza:
szia. nekem is hasonlo problemam volt. pucold ki a karburatort es hajtsd meg hogy 'köpje ki' a sok 'szemetet' nekem most tök jol mukodik.
2014. aug. 17. 16:12
 2/2 anonim válasza:

A kérdés elejére nem tudom a választ, de valószínű a karbi, a hirtelen gázadás dolog, egészen valószínüleg variátor, nézd vagy nézesd meg a variátor első és hátsó váltóját, görgőket.

Remélem segítettem.

2015. máj. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!