Mennyit érhet az alábbi Audi A4-es?
Az autó adatai: Audi A4 PDTDI 1,9 2003-as
digitális klíma
ABS
ESP
első kerék meghajtású
km: 93 000
elektromos ablakemelés és el. tükör
űlésfűtés
kormányállítás
nem dohányzó
2. tulajdonos
kitűnő állapotú
garázsban tartott
Nem találtam hasonló autót, ezért kérdezem. Csupán be szeretném lőni, hogy min. mennyit érhet.
93000 km? :D Biztos? :D Szerviz könyv ugye van hozzá? :D Eredeti is? :D Am mégis honnan a fas.ból kéne tudnunk képek nélkül? Még képekkel is nehézkes lenne, mivel egy autó árát nagy mértékben befolyásolja az állapota ember, erre nem gondoltál? :D Kitűnő? Ezt bárki odaírhatja. :D
Szia!
Köszi a linket.
Valóban 93 ezer km van benne, mert az illetőnek, aki családtag, van másik autója mindennapos közlekedésre.
Ezt tényleg bent tartja a garázsban. Magam látom.
Természetesen van hozzá szervízkönyv.
Mellesleg nő vagyok, és csak segíteni akartam a tulajdonosnak, hogy körülbelül a minimális árát tudja, mert van már érdeklődő másfél millióért, de azt kevesli a tulajdonos.
Magamnak is keresgéltem autót az utóbbi hónapokban, és
másfél millióért némelyikben klíma sincsen és 100 ezer fölötti km-rel árulják.
Továbbá sokan azt tanácsolták, mikor magamnak néztem autót, - egy kis női autót szeretnék - hogy egy autónál nem csupán az évek száma döntő, hanem a benne lévő km-ek száma és az állapota, mely az audi esetében kedvező.
Tehát szerintem min. 2 milliót ér, de szerettem volna mások véleményét is látni.
Nem sok extra van benne, 12 éves autó, lassan már rozsdásodni is fog, 1,7 körül ér reálisan, az mindegy, hogy sok ócskavasat mennyiért hirdetnek, kérhetnek érte 30 milliót is, senki sem fogja kifizetni érte, max valami balek.
1,7-1,8m körül ér, de én nem venném meg magamnak, mert se bőr, se tetőablak, és még tempomat is hiányzik, meg gondolom alap ülés van benne deréktámasz nélkül.
Ajűnlj be az ismerősnek 1,6-pt és 1,7 ért talán odaadja, jó vétel ha nem hiányzik neked az extra.
Amúgy miért olyan felszínes mindenki hogy megtett kilométer alapján ítél meg egy autót?
Látjátok, pont az ilyen emberek miatt tekerik vissza a kereskedők a kocsikat.
Láttam már kevés kilométeres hulladékot, de ott van ellenpéldának a bálna merga is, amik akár egymilliót is elmennek ( ha jó emberhez kerül)
Egy ilyen autó 1 milliót ér kb, reális 300-400 ezer km-mel.
Ha ebben valóban csak ennyi km van, akkor az meg is duplázza az árát, azaz nem lőttétek be rosszul a 2milliót, de ennyit senki nem fog adni érte. Olyan 1,7-1,8 milliót simán megér.
Mondjuk megjegyzem, hogy nekem nem kéne a km miatt ez, inkább vennék egyet csillió km-mel olcsón, és ha kell párszázezret ráköltök, és akkor tudom hogy rendben is van. Semmi sem garantálja, hogy erre nem kell rövid időn belül sokat költeni a kevés km ellenére.
valóban ilyen kevés km van benne, mert mindennapos utazásra van egy másik autó, ez meg a garázsban van.
Sokszor havonta csak egyszer van használva.
Az állapota tényleg újszerű, de a szervízkönyve alátámasztja ezt.
Köszönöm a választ, de meglepett az utolsó komment.
Amúgy hasznos olvasni más szemléletet.
Mellesleg ha tényleg csak 1,7 millát ér ilyen újszerű állapotban, akkor azok az autók amiket látok a neten 1,7 m.-ért meg sem közelítik ennek az állapotát.
A különbség ég és föld, mert ültem már 1,7 -re tartott autóban, és a belseje, meg a többi - no klíma - nagyon alulmaradt az Audiéhoz képest. Csupán 100 ezret engedtek volna belőle.
Tehát ez alapján azok az autók csak 1 milliót érnének max. Bár lehet hogy én leszek az a balek , - ahogyan itt írták - aki megveszi egy használt autót klíma nélkül, 100-200 ezres km-rel 1,6-7ért, mert nem adják olcsóbban.
Én irtam hogy 1,7-et ér.
Az egy dolog, hogy a neten mennyiért látsz autókat meghirdetve, és más dolog, hogy mennyit kapnak érte. Ezt is felteheted 2 millióért, aztán 1,7-et fognak igérni érte, vagy kevesebbet.
Azt meg inkább ne is beszéljünk, hogy sokan ócskavasakat milyen nagy értékünek tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!