Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennek az autónak már ki...

Ennek az autónak már ki voltak nyílva a légzsákjai?

Figyelt kérdés

Nagyon gyanúsan állnak nekem azok a légzsáktakarók,szerintem törve volt,és a légzsák is kinyílt.Ha egyéb vélemény van erről a típusról,és konkrétan erről az autóról,az is érdekel :)

[link]

2015. jún. 30. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy törve volt. De kép alapján nehéz. El kell menni megnézni. Én biztos nem venném, elve mert BMW, de azok közül is az egyik legrondább
2015. jún. 30. 20:15
 2/3 SándorÚr ***** válasza:
szerintem sokat kérnek érte, ha friss műszakis kifogástalan állapotú akkor talán oké, de ennyiért már E46-búl is jókat kapsz.
2015. jún. 30. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

De bazki őszintén mi tetszik annyira ezen az autón? 105 lóerős benzines, 15 colos lemezfelni tescós dísztárcsával, plüss ülés, ablak se sötétített, napfénytető sincs, váltó is manuális.. Viszont BMW!!!!!!!!!!!!! CSODÁLATOS, ISTENKIRÁLY!!!!!!

Amúgy igen, 100%, hogy volt törve. Az egész kormány csálé. Valszeg meg lett fejelve kicsit karambolkor és vissza lett hajtogatva. Légzsák tuti h nincs is benne, azt nem szokták pótólni a kereskedők.

Kereskedőtől amúgy ne vegyél autót, jobban jársz. Magánszemély is átverhet, de kereskedő esetében nagyobb az esély, hogy rosszat fogsz ki.

2015. jún. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!