Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek közül melyik autónak a...

Mex11 kérdése:

Ezek közül melyik autónak a leghalkabb a motorja?

Figyelt kérdés

Audi A4 2.0 TDi

BMW 320d

Mercedes-Benz C220 CDi

Volvo S80 2.0 D4

2015. jún. 30. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
egyértelműen a merci!
2015. jún. 30. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
egyébként ezt most fél óránként meg fogod kérdezni!?!?
2015. jún. 30. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
És milyen évjárat? Amúgy szerintem a Volvo ezek közül, de ez szubiektiv.
2015. jún. 30. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Évjáratot nem írtál, de általánosságban elmondható, hogy belül a Mercedes a legcsendesebb, nagyon-nagyon el szokták találni a hangszigetelést.A BMW ott van a nyomában, csak sajnos sokszor erőltetik (főleg a 2000-es évek közepe óta) a "sportos" orgánumot a dízeleknél is, és van, akit ez kifejezetten zavar.A VW konszernes (ilyen az Audi) TDI-ből nem mindegy, melyikre gondolsz.A PD TDI csúnyán kerepel kívül-belül, a CR már elviselhetőbb, de nem nagy cucc, az utolsó generációs Honda Accord pl. jóval csendesebb, pedig az "csak" egy Honda.A Volvoval nincs sok tapasztalatom, eddig csak benzines Volvoban ültem, az szép halkan suhant.
2015. jún. 30. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

höhö...nem az a kérdés, hogy belül milyen halk, mert ezek már mind azok..hanem kívül..

soxor megdöbbenek, hogy egy mellettem elhaladó autónak semmi motorhangja, csak a gumihang figyel be egy kicsit..

jójó..tudom...nem elektromosról van szó...

a sógoromnak c mercije van, az baromi halk, még az önindítója is.

2015. jún. 30. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös

Általában a nagyobb motorosoknak, jellemzően a 6 hengeres Audiknál, Merciknél, stb jellemző az, hogy 30 felett semmilyen motorhang nem hallatszik kivülre a motor selymes, finom járása, csak a gumi surrogása. A 2000 ccm körüli négyhengeresek azért elég hangosak a mai napig is.

2015. jún. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!