Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyennek tűnik ez az autó,...

Milyennek tűnik ez az autó, és mi a véleményetek a Csonti-Carról?

Figyelt kérdés
Ezt a bökőt néztem Csonti Car-on.Van hozzá szervízkönyv,minden, mi szem-szájnak ingere. Felhívtam Őket,a pali annyit mondott,külfödi import,nem tud semmit mondani az előéletéről. Mondom,oké,de ott a szervízkönyv,abba benne van minden, azt mondja, most nem annak a közelébe van,elő kell keresnie (ez még érthető is). Mondom,jó,gumik állapotba,olajszint,futómű?Mondja,jó minden,nem fog csalódást okozni a kocsi. Nem volt túl segítőkész telefonba se,pedig mondtam Neki,hogy érdekelnének a doglok,mer' 110 km-ről mennék megnézni a kocsit. Mondja,írjak e-mailt,aztán szervízkönyv meg ezek alapján válaszol. Erre szerintem várhatok. A kocsi szépnek tűnik, de ez a kiszolgálás meg hozzáállás,meg amiket olvastam a Csonti Carról nem győztek meg túlzottan. Kormány,váltógomb-bőr tuti cserélve volt,nem hiszem el,hogy ilyen állapotba lenne 200 e kilómeterrel maga mögött. Ülések jóknak tűnnek,tehát én nagyon nem látok rosszat a kocsin.
2015. jún. 30. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Link?

Amúgy a csonti car híres arról, hogy a legolcsóbb szemetet árulja. Nyilván ehhez mérhető a kocsik minősége is.

Azért nem mondott neked telefonba sokat a nepper, mert gondolom csak kb-ra volt fogalma arról, hogy egyáltalán melyik kocsiról beszélsz (amúgy fingja nem volt).

2015. jún. 30. 17:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Ja,link lemaradt:

[link]

2015. jún. 30. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
850-ért nem csak a Csontitól lesz trágya az e46.
2015. jún. 30. 18:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha jobban megnézem,az orra törve van.Ezt valahogy nem írták,és nem is mondták nekem :)
2015. jún. 30. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:

A compact 316ti-knek külföldön sincs áruk, mert nem annyira keresettek:

[link]

2002-es, meg ugye 200e km. Meg belülről le van fóliázva sok helyen ügyetlenül.

Én otthagynám. Másodkézből importautót ne vegyél, csak az eredeti német,osztrák,olasz stb tulajtól személyesen átvéve és behozva (legfeljebb segítséggel de mindenképpen személyesen).

A 110 km távolságra ne fogd (nevetséges távolság), mert ez semmiség (az árhoz képest), más nagybevásárlásra megy ennyit. Azt se várd, hogy az eladók körülugráljanak, most már levelezni szokás telefon helyett. Miért ne válaszolna?

2015. jún. 30. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt is kérdezd meg, hogy miért kellett vontatni!
2015. jún. 30. 20:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Miből gondolod,hogy kellett?
2015. jún. 30. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Hiányzik a vonószem takarója.

Ezt bírom hogy sose teszik rá a képeknél és így próbálják (sokszor sikerrel) eladni hibátlanként.

Kérdező: egymillád legyen az autóra meg fél az első szervizre és akkor gond talán nem lehet.

2015. jún. 30. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
2015. jún. 30. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért erőltetik itt mindig ezeket a kintről behozott, a halálból már 3x feltámasztott, összevissza tekert, tákolt, f****stalicska BWM 316, E36 meg hasonló autókat, nem tudom elképzelni. Ennyiért nem BMW -ket kell nézegetni.
2015. júl. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!