Sokan miért írják bele az autóhirdetésbe, hogy csak ma ennyi?
Figyelt kérdés
Aztán látom hetek múlva ugyanúgy megvan, senki le se szarja az autót. Akkor ez minek kell belefogalmazni?2015. jún. 30. 16:17
1/3 anonim válasza:
Ez tényleg ennyire bonyolult?
Majd ha te is árulod az autód, akkor pont így fogod hírdetni.
vajon minek?
2/3 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem mi értelme van ennek a mondatnak. Elárulod nekem? Pár autót eladtam már és ez sose írtam bele.
2015. jún. 30. 17:14
3/3 Koplárovics Béci válasza:
Marketing, gondolom sokat nem mond ez a szó. Pedig jó dolog. Ettől a mondattól például jobb vételnek tűnik az adott autó. Persze nem feltétlen lesz valóban az, de az egyszeri leendő autóvásárlóra hatással lehet. Olyan ez, mint amikor minden x9-x99-x999...Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!