Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó megéri az árát,...

Ez az autó megéri az árát, vagy valamimi komoly baja lehet hogy ennyi?

Figyelt kérdés

[link]

Felhívtam, azt mondták céges autó volt, de szerintem túl olcsó az állapotához képest.

2015. jún. 18. 16:49
 1/6 anonim válasza:
Ha céges, akkor legalább 360 ezer kilométer bennevan.
2015. jún. 18. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen tuti vissza van tekerve, de te tudod...Biztosan fogsz rá költeni egy csomót ha megveszed.
2015. jún. 18. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem mindig jelent sok km-ert a céges autó, van hogy városi szaladgálósnak, vagy csak mutogatós tárgyalásra járós autónak használják az esetek 5-10%-ában. A nagyja a 90-95% tényleg sok kilométeres.

Nekem volt városi szaladgálós céges autóm (igazából fele-fele város és városon kívül) amivel évente ha mentem 10e km-ert.

Egy céges autó vagy az agyonhasználtság miatt lehet olcsó, vagy pont azért, mert céges autó, a cégek leírják az autó teljes értékét pár év alatt és lényegében utána már tiszta haszon a cégnek, bármennyiért is adják el.

2015. jún. 18. 17:01
 4/6 anonim válasza:
Egy poló bizti nem volt mutogatós autó.
2015. jún. 18. 17:15
 5/6 Joci_27 ***** válasza:
remélem nem gondoltad komolyan, hogy elhiszed, ami a hirdetésben áll. Nehéz elhinni, hogy az elmúlt cirka 20 év alatt céges autóként 181 000 km-t raktak bele. A duplája már egy kicsit hihetőbb lenne. Ráadásul cégautó-fehér, ami a legjobban rohadó szín, nem lennék meglepve, ha csak az eladás erejéig lefestették volna rajta a rozsdát, és 2 hónap múlva körös-körül előjönnek a szép, vörösesbarna foltok (elvégre majdnem 20 éves autóról beszélünk). "Alkalmi áron sürgősen eladó" XD. Ha az enyém lenne, én is sürgősen meg akarnék szabadulni tőle, mielőtt újra átrohadnak az olcsóért gittelt ajtók és sárvédőívek.
2015. jún. 18. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Olcsó az állapotához képest? Ennek a kocsinak ez a reális ára. De szerintem még egy 50-et le tudsz alkudni.

Nem gyanús, hogy 180 ezernél elfogyott a kuplung és fékpedálok gumijának a fele? :D

2015. jún. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!